Meester Koulen is niet meer – foto’s

advocaat Koulen Suriname

Meester koulen is ons voorgegaan. “1 van de beste Surinaamse advocaten allertijden”

Vanmorgen is de welbekende advocaat Oscar Koulen overleden. Hij was ‘Meester’, voor velen en zal ontzettend gemist worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en condoleances. En lees ook een prachtige memoriam over hem. Rust zacht, Meester Koulen. Er waren niet veel zoals u. Wij van FamilieNieuws wensen zijn, familie, vele vrienden, collega advocaten en alle overige nabestaanden veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Overleden

Advocaat Oscar Koulen 

In de leeftijd van 91 jaar

De welbekende advocaat Oscar Koulen is vanmorgen, maandag 24 mei 2021, overleden. Hij was niet ziek. Hij is vanmorgen gaan slapen en is niet meer wakker geworden. Meester Koulen is 91 jaar geworden en was een zeer gewaardeerde advocaat. Een groot verlies voor velen.

advocaat Koulen Suriname

advocaat Koulen Suriname advocaat Koulen Suriname advocaat Koulen Suriname