Live video – Uitvaart Ivanildo Rozenblad te Coronie – foto en video reportage

ivanildo rozenblad Coronie

Hoi iedereen.  Op dit moment is de uitvaart van onze jonge voetballer Ivanildo Rozenblad. U kunt hier live meekijken naar de indrukwekkende gebeurtenis. Geef het door aan belangstellenden. 

Vrienden en familie nemen op dit moment afscheid van de jonge voetbalster. Hij overleed vorige week. Hij mocht slechts 24 jaartjes jong worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en om andere gedeelde foto’s, interessante video’s en condoleances van zijn geliefden te bekijken. Helpen jullie ons mee met de condoleances voor zijn mama Brigitta Rigters, papa Vaisel Rozenblad, zus Chantrelle overige familieleden, vrienden en vele matties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Uitvaart van onze

Ivanildo Rozenblad

Vrijdag 21 Mei 2021 – Inloop 12:00 – Start 14:00 – Afscheid 15:00
EINDIGT PRECIES OM 16:00u (NADIEN mag niemand meer afscheid nemen)

De stoet vertrekt dan naar de R.K begraafplaats, waar hij naar z’n laatste rustplaats wordt gebracht.
Locatie: NDP CENTRUM CORONIE(VOORSTRAAT)
GEEN MONDKAP,GEEN TOEGANG.
Alle maatregelen in acht nemen

Scroll helemaal naar bedeneden om de video’s van de uitvaart te bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

“Nooit meer hier, maar altijd bij ons”
R.I.P

Rozenblad Ivanildo

16 mei 1996 – 12 mei 2021

Bernhard Aboloi schreef deze prachtige condoleance:
Een legende, een young star een parel is plots overleden! Wakker worden met het bericht dat Ivanildo er niet meer is,voel alsof er koud water over je heen is gegooid. Vol ongeloof raadpleeg je social media en de overtuiging is daar. Wat een dag waarom deze dag, waarom hij, hij is toch zo jong, wat is er nou gebeurd, allemaal vragen die in je opkomen.

Ivanildo Rozenblad heb ik vanaf peuter gekend in Coronie op de Salemschool en al vanaf jongsafaan zagen we dat hij schitterde van talent…die gewoon ging huilen als hij niet buiten mocht spelen tijdens de gymles en dat een partijtje voetbal zijn lust en leven was. En al gauw bleek hij een Star te zijn in de voetballerij en maakte het van de clubs in Coronie tot de topclubs in Paramaribo om vervolgens voor de nationale selectie uit te komen en Suriname internationaal uit te dragen. Ivanildo was een geboren leider die weinig sprak maar resultaat boekte en respect genoot van zijn mede ploeggenoot.

Ivanildo had een missie hier op aarde en het is volbracht…volbracht als een “Soldier” op het slachtveld zoals zijn vader Vaisel Rozenblad hem noemde. Mama Brigitta Rigters your legend is gone…maar hij zal schitteren als een Ster daarboven. Een mooi leven van een mooi mens wordt afgesloten hier op aard maar hij zal voortleven en strijden met het hemelsteam daarboven.

Familie vrienden en kennissen van Ivanildo gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze donkere dagen.
Rust in vrede my legend…we zullen altijd aan jou blijven denken als de trots van Coronie een parel van Suriname

Bekijk hieronder de eerder gedeelde video’s en condoleances.

ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie

Bekijk hier de video’s van de uitvaart