Help aub, ons dochtertje Amour is heel erg ziek – foto’s

Amouriah Tirtosentono kindje Suriname

Ons Prinsesje, Amouriah Tirtosentono is ernstig ziek. Helpen jullie mee met de beterschapswensen? En de mensen die gelovig zijn? Willen jullie aub voor haar bidden? 

Mek oe jepi makandra oekang jep a mooi meisje foe kang libie moro fara aub. Geef daarom dit bericht door aan iedereen. Samen kunnen we dit kindje echt wel helpen!! Lees onderstaande brief van de kinderarts en bekijk de overige foto’s. Geef het door aan iedereen in Suriname en Nederland. Dit kindje met bloedkanker moet namelijk dringend naar Colombia. Met onze hulp lukt het zeker

Kind met leukemie moet dringend naar Colombia, daarom hebben we jou hulp nodig. Kindje
Amouriah Tirtosentono, prinses Amour, heeft leukemie (bloedkanker) en moet samen met haar mama naar Colombia afreizen voor de nodige medische behandelingen. Vanaf de geboorte was het kind flink en deed mee met alles. Op 5 februari is ze 1 geworden.

Amouriah ligt nu al een paar weken in het ziekenhuis. Ze moet naar dringend naar Colombia. Daar alleen kan ze genezen. De behandeling moet zo snel mogelijk plaatsvinden. De kosten van de behandeling in Colombia zijn al geregeld, maar de ouders moeten zelf opdraaien voor de onkosten zoals bijvoorbeeld tickets voor de moeder en het kind en het verblijf in Colombia. Er is ongeveer USD 4000 nodig. Dat hebben de ouders niet. Daarom een dringend beroep op de gemeenschap. Wil je meer informatie of wil je bijdragen? Je kunt de ouders ook zelf bellen op +5977148740 en +5978567088. Haar mama heet Merijam Sastrokarijo

I know it’s a hard time now…
But please let’s help this little cutey
God Bless You for helping this little angel
SHARING IS CARING

Bekijk  hieronder de brief van de arts en de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan iedereen!!! Samen staan we sterk

Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname Amouriah Tirtosentono kindje Suriname