Video – Besmette vrouw springt van het Wanica ziekenhuis balkon naar beneden

Houthakker ziekenhuis

De familie van mevrouw Houthakker is radeloos. Ze ligt op dit moment op bed met gebroken botten nadat ze van het balkon naar beneden is gesprongen

Ze wacht om geopereerd te worden, De familie weet niet wat er allemaal aan de hand is en is daarom naar de media gestapt. Mevrouw Houthakker klaagt van pijn. Ze werd in de eerste instantie opgenomen in het AZP, en toen bleek dat ze corona had, werd ze zonder te melden vervoerd naar het Wanica ziekenhuis. Daar hebben ze vernomen dat mevrouw is gesprongen. Wat nu? Bekijk de video en luister naar het verhaal van de familie en luister ook naar een reactie van het ziekenhuis.

De familie heeft ook begrip voor het feit dat het vermoedelijk ‘code zwart’ is. Het enige wat ze willen is goede communicatie. Ze willen weten waar ze aan toe zijn. Tante moet geopereerd worden, de familie wil weten of dit geval niet valt onder  Cito. Belangrijk om te vermelden is dat mevrouw een psychiatrisch patiënt is. En dat het Wanica Ziekenhuis Suriname in feite niet ingericht is om dergelijke patiënten op te vangen. Patiënt was dus NIET vastgebonden en de deur kon ook niet op slot. Het ziekenhuis is onderbezet. Mevrouw is vermoedelijk in een onbewaakt moment naar buiten geglipt. Aldus de leiding van het ziekenhuis in een reactie.

Luister naar de video. Anita, een nichtje van mevrouw Houthakker is in gesprek met TBN prime alert. Geef het door.

Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van de familie Houthakker. Dit is hun persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem

Houthakker ziekenhuis