Onze ESSELINE JAJO gehuwd Joekoe is er niet meer – BEP Suriname foto’s

ESSELINE JAJO BEP

Vrouw Esseline, u wordt bedankt voor uw trouwe toewijding en inzet binnen de partij.

De politieke partij BEP Suriname maakt bekend dat haar zeer gewaardeerde en trouwe VOORZITTER VAN DE BEP VROUWENRAAD, Mevrouw ESSELINE JAJO gehuwd JOEKOE is overleden. Ze was meer bekend als MAAISE. Maaise is 59 jaar geworden

MORGEN, woensdag 19 mei 2021, is de uitvaart in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen, de BEP leden, haar gezin en alle overige nabestaanden veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

“DE HERE ZEIDE: KOM TOT MIJ ALLEN DIE BELAST EN BELADEN ZIJT EN IK ZAL U RUST GEVEN” “IN IEDERE TRAAN VAN VERDRIET GLINSTERT EEN MOOIE HERINERING”

Met diep leedwezen, maar dankbaar voor haar toewijding en inzet binnen de partij, maakt de politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) bekend dat veel te vroeg van haar is heengegaan op WOENSDAG 5 MEI 2021 haar zeer gewaardeerde en trouwe VOORZITTER VAN DE BEP VROUWENRAAD, Mevr.

ESSELINE JAJO
gehuwd Joekoe

Zij was meer bekend als MAAISE

In de leeftijd van 59 jaar. Zij heeft laatstelijk gewoond aan de Sopropostraat no 22 te Charlesburg. In leven was ze VOORZITTER VAN DE BEP VROUWENRAAD en actief lid van diverse kernen binnen de partij. Vrouw Esseline u wordt bedankt voor uw trouwe toewijding en inzet binnen de partij. Wij zullen u nimmer vergeten.

Uitvaart

De teraardebestelling vindt plaats op woensdag 19 mei 2021 om 16.00 uur te Sanathan Darm aan de Jaggernath Lachmanstraat voorheen Coppenamestraat conform de Covid-19 maatregelen. Van 13.30 – 14.00 uur zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid te Bep centrum. Komt u met uw mond-neuskapje en help drukte voorkomen door plaats te maken voor de inkomende gasten.

Het hoofdbestuur van de BEP condoleert haar echtgenoot, de kinderen, broers en zusters, partijgenoten, vrienden en kennissen en de totale gemeenschap met dit groot verlies.

Namens het Hoofdbestuur, DNA leden, Afdelingsbesturen Ouderenraad, Jongerenraad, Vrouwenraad, Het Wetenschappelijk Bureau, Kernen en sympathisanten van de politieke partij BEP.

Vrouw Esseline moge u in vrede rusten. Waka bun lobi sisa. Waka bun.

Bekijk de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden.

ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP

ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP ESSELINE JAJO BEP

ESSELINE JAJO BEP