Berriel Irion is er niet meer

Berriel Irion coronie

Coronie pikt weer een traantje weg

Berriel Irion heeft de aarde verlaten. Een beleefde en hardwerkende vrouw en moeder. Lees de uitgebreide condoleance van Bernhard Aboloi en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Bernhard Aboloi schreef op social media:

Rest in peace

Berriel Irion

Ook onze lieve Berriel heeft het tijdelijke met het eeuwige verwisseld na een langdurig ziekbed.
Berriel was in één woord een hardwerkende vrouw die alleen voor stond om te zorgen voor haar kinderen. Het leven werd haar wat makkelijker toen ze naast haar hosseltje ook bij de overheid ging werken.

Een apart soort mens die soms met kunst en vliegwerk de eindjes aan elkaar wist te knopen zonder dat zij of haar kinderen iemand lastig ging vallen. Een eenvoudig mens, een beleefd persoon die nooit op de voorgrond bevond, gewoon op de achtergrond maar meedeed met alles. Rust zacht Berriel je hebt je strijd gestreden maar helaas heeft de opper bouwmeester anders beslist.

Familie vrienden en kennissen gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst

Berriel Irion coronie

De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets.
Bedroefd maakt het personeel van het Commissariaat Coronie bekend dat op vrijdag 14 mei 2021 is heengegaan de Bestuursopzichter mevr. Berriel Irion in de leeftijd van 47 jaar.
Zij was ook mede oprichter en bestuurslid van de vogelgidsen vereniging” Pon Pon”.
De teraardebestelling vindtplaats op woensdag 19 mei 2021 op de begraafplaats Rosalina’ s rust te Novar. Wij condoleren de familie en nabestaanden en wensen hen heel veel kracht toe .