Video en foto’s – 20-jarige Fegwella krijgt kogel in borst en laat leven – politie Suriname

Fegwella Valies Paramaribo

Lees hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd!
Ze was pas 20 jaar en stapelgek op haar 6 maanden oude baby. Vol ongeloof wordt er gereageerd op social media.

Fegwella Liesdek, meer bekend als Fegwella Valies is overleden na een schietincident in Munder Paramaribo. Bekijk de vele gedeelde foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen haar familie, haar kindje en haar vele bedroefde vrienden en vriendinnen veel kracht toe. Wat een groot verlies. Sterkte

Politie Suriname schreef: De 20-jarige Siquella (Fegwella) Liesdek is in de vooravond van zondag 16 mei met een schotwond in haar linker borst, door haar 35-jarige partner Romano W. overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer kwam kort na aankomst op de SEH te overlijden.
Na alle bijzonderheden van zijn vrouw te hebben door gegeven aan het personeel van de SEH, bleek de man de ziekeninrichting te hebben verlaten. Na een ingesteld onderzoek door de politie van Munder en Latour, meldde Romano zich met het wapen na twee uren aan op de afdeling Kapitale Delicten.

Volgens zijn verklaring was hij alleen thuis met zijn vrouw. Terwijl hij de was buiten deed, merkte hij op dat Siquella met zijn illegaal vuistvuurwapen naar buiten liep. Hij probeerde haar het wapen afhandig te maken, maar dit ging per ongeluk af. De jonge vrouw liep daarbij een schotverwonding op in haar linker borst. Romano bracht zijn vrouw Siquella met wie hij ongeveer vier tot vijf jaar samenwoonde en een kindje van vijf maanden oud heeft direct naar de SEH.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Siquella ter obductie in beslag is genomen. Het illegaal vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen. De ware toedracht van dit schietincident met dodelijk afloop is vooralsnog niet bekend.

Fegwella Valies Paramaribo

Fegwella Valies Paramaribo Fegwella Valies Paramaribo

Fegwella Valies Paramaribo Fegwella Valies Paramaribo Fegwella Valies Paramaribo Fegwella Valies Paramaribo Fegwella Valies Paramaribo

Fegwella Valies Paramaribo