Nederlandse Koningin Máxima is vandaag 50 jaar! Video’s

maxima Nederland

Koningin Máxima is 50! Ze heeft Sarah gezien! Helpen jullie mee met de felicitaties?

We hebben een aantal leuke video’s verzameld. Nieuwe video’s maar ook oude van haar verloving, het bijzondere huwelijk en meer. Heel bijzonder dat de toenmalige Nederlandse prins verliefd werd op een Zuid-Amerikaanse. En vandaag de dag mag ze zichzelf koningin noemen. Een ware meisjesdroom. Toch? Hieperdepiep hoeree.

Máxima Zorreguieta werd 50 jaar geleden geboren in Zuid Amerika. En wel op 17 mei 1971 te Buenos Aires Argentinie. Ze is de echtgenote van koning Willem-Alexander der Nederlanden. En wordt nu aangeduid als koningin Máxima der Nederlanden. Inmiddels hebben ze 3 prachtige dochter. Hun eerste dochter is, Prinses Amalia, of voluit: Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses van Oranje. Ze is de eerste in de lijn van troonopvolging en dus de toekomstige koningin van Nederland! Prinses Amalia wordt op 7 december 2021 18 jaar.

Koningin Máxima blaast vandaag 50 kaarsjes uit! Maar er is nog een mijlpaal die de koningin vandaag kan vieren. Ze is vandaag precies 20 jaar officieel Nederlandse.

Koningin Máxima
50 jaar
17 mei 1971 – 17 mei 2021

Bekijk onderstaande interessante video’s en geef het door aan belangstellenden. De felicitaties kun je plaatsen onder ons bericht op Facebook.

Video van hun verloving

Video van hun huwelijk: