Happy birthday in heaven – Ivanildo Rozenblad zou vandaag 25 jaar worden – foto en video reportage

ivanildo Rozenblad Coronie

16 mei 1996 werd een kampioen geboren.

Een soldier, zoals zijn vader hem noemde. Vandaag zou hij 25 jaar worden. Maar helaas, topvoetballer Ivanildo Rozenblad, is een paar dagen geleden overleden. Hij viert zijn biggie jari vandaag in de hemel.

Bekijk het bericht voor meer informatie en om gedeelde foto’s, interessante video’s en condoleances van zijn geliefden te bekijken. Helpen jullie ons mee met de condoleances voor zijn mama Brigitta Rigters, papa Vaisel Rozenblad, zus Chantrelle (die vandaag ook jarig is), overige familieleden, vrienden en vele matties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

“Nooit meer hier, maar altijd bij ons”
R.I.P

Rozenblad Ivanildo

16 mei 1996 – 12 mei 2021

Nathalie Creton deelde de volgende video:
Rust zacht mijn birthday twin Ivanildo Rozenblad. Vandaag zouden we samen onze jaardag herdenken maar helaas. Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en kennissen

Bernhard Aboloi schreef deze prachtige condoleance:
Een legende, een young star een parel is plots overleden! Wakker worden met het bericht dat Ivanildo er niet meer is,voel alsof er koud water over je heen is gegooid. Vol ongeloof raadpleeg je social media en de overtuiging is daar. Wat een dag waarom deze dag, waarom hij, hij is toch zo jong, wat is er nou gebeurd, allemaal vragen die in je opkomen.

Ivanildo Rozenblad heb ik vanaf peuter gekend in Coronie op de Salemschool en al vanaf jongsafaan zagen we dat hij schitterde van talent…die gewoon ging huilen als hij niet buiten mocht spelen tijdens de gymles en dat een partijtje voetbal zijn lust en leven was. En al gauw bleek hij een Star te zijn in de voetballerij en maakte het van de clubs in Coronie tot de topclubs in Paramaribo om vervolgens voor de nationale selectie uit te komen en Suriname internationaal uit te dragen. Ivanildo was een geboren leider die weinig sprak maar resultaat boekte en respect genoot van zijn mede ploeggenoot.

Ivanildo had een missie hier op aarde en het is volbracht…volbracht als een “Soldier” op het slachtveld zoals zijn vader Vaisel Rozenblad hem noemde. Mama Brigitta Rigters your legend is gone…maar hij zal schitteren als een Ster daarboven. Een mooi leven van een mooi mens wordt afgesloten hier op aard maar hij zal voortleven en strijden met het hemelsteam daarboven.

Familie vrienden en kennissen van Ivanildo gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze donkere dagen.
Rust in vrede my legend…we zullen altijd aan jou blijven denken als de trots van Coronie een parel van Suriname

In de media stond: Ivanildo Rozenblad overleed woensdag op 24-jarige leeftijd. Ongeloof alom binnen de Surinaamse voetbalwereld. De spits zou zondag 25 jaar zou worden. Net voor zijn overlijden schreef hij op Facebook dat hij op weg was naar district Coronie. Talentvolle voetballer: Rozenblad moest een punt achter het voetballen zetten. Hij mocht niet meer sporten van de cardioloog. De spits bleek een hartafwijking te hebben. “Volgens de eerste berichten in de media was Rozenblad aan het voetballen toen hij de bal op zijn borst kreeg en neerzeeg.”

Vandaag 16 mei 2021, zou Ivanildo zijn 25ste verjaardag vieren. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel kracht toe.

ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie ivanildo Rozenblad Coronie