7-jarige Jaden schiet zichzelf in hoofd met het wapen van opa – politie Suriname

Jaden politie Suriname

Hoe verwerk je zoiets als moeder? Hoe verwerk je zoiets als opa?

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de 7-jarige Jaden. Hij heeft het wapen van zijn opa gepakt en heeft zichzelf ermee geschoten. Helaas is hij komen te overlijden. Lees wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de familie, in het bijzonder zijn mama, heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Politie Suriname schreef: Zeven jarige jongen schiet zichzelf met vuistvuurwapen en komt te overlijden. De politie van het bureau Santodorp kreeg in de avond van zaterdag 15 mei van het Command Center een melding dat een minderjarige jongen een schotverwonding had opgelopen op een adres te Sunny Point.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 7-jarige Jaden Wens die geen teken van leven meer vertoonde aan. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood van het jongetje vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jaden afgestaan aan de familie. Onderzoek wees uit dat de opa van het slachtoffer beveiligingsambtenaar is. Hij lag op zijn bed naar muziek te luisteren, terwijl de man het wapen op de vloer onder zijn bed had geplaatst.

Zijn kleinzoon Jaden moet op een onbewaakt moment in de kamer zijn gekomen, het wapen hebben gezien en deze onopgemerkt hebben genomen. Plotseling hoorde de grootvader een schot afgaan en zag bij die gelegenheid Jaden roerloos voor het bed liggen met een schotwond aan zijn voorhoofd.

De grootvader die hangende het onderzoek samen met het wapen was overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, is na verhoor heengezonden

Jaden politie Suriname