Onze geliefde Cynthia Ellis is plotseling heengegaan in Paramaribo – video’

Cynthia Ellis Paramaribo

Cyntia, een vrouw met een Hart van goud

Een veelzijdige en prachtige vrouw. Ze was liefdevol, hardwerkend en stoer. Moeder, zus en vriendin Cynthia Ellis is er niet meer, ze was net 70 jaar geworden.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele gedeelde video’s. We wensen haar geliefden, vrienden en de overige families Ellis, Riedewald en Metroos heel veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Heer zij vraagt geen aardse schatten. Heer zij vraagt geen heerschappij. Wat zij vraagt is slechts genade, om te wand’len aan uw zij.

Cynthia Astrid Ellis

Geboren Paramaribo 24-4-1951
Overleden Suriname 5-5-2021

Dankbaar voor de 70 jaren die zij in ons midden doorbracht, maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze lieve moeder, grootmoeder en schoonmoeder, Cynthia Astrid Ellis. Wij zijn dankbaar voor de vele mooie herinneringen aan haar. Cyntia, zoals wij haar noemden was liefdevol, hardwerkend, stoer, humorvol en ons aller voorbeeld. Er zijn geen tranen en woorden genoeg voor ons verdriet, nu wij, geheel onverwachts, op woensdag 5 Mei 2021 jl. afscheid hebben moeten nemen van onze moeder, grootmoeder, en schoonmoeder.

Moeder u was als een kaars vol licht warmte zorgzaamheid en gezelligheid. Deze is nu uitgedoofd, u bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, uw uitstraling waakt over ons.

Cynthia, een vrouw met een Hart van goud. Moeder wij houden van u en u blijft voort leven in onze harten. Moeder dank u wel . Grantangie voor alles. Moeder wij gaan u missen

Namens de diepbedroefde kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen:

Steven en gezin
Helianthe en gezin
Jermaine en gezin
Meriam en gezin
Nighella en gezin
Kinderen van wijlen Ramon
Allen Riedewald

Bijzonderheden omtrent de datum en uitvaartplaats wordt nader bekend gemaakt. Geef het door aan belangstellenden. 

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

Cynthia Ellis Paramaribo Cynthia Ellis Paramaribo Cynthia Ellis Paramaribo Cynthia Ellis Paramaribo Cynthia Ellis Paramaribo