Video – Mijn dochter ligt in het ziekenhuis en heeft hulp nodig

[adinserter block="1"]

Mevrouw Pinas was op bezoek bij 1 voor 12 Suriname. Ze heeft een dochter die aan het dialyseren is en ze ligt op dit moment in het AZP te Paramaribo. Ze hebben problemen.

Ze moet voor haar dochter Muriel Pinas een katheter kopen (voor de dialyse). De kosten daarvan zijn SRD 3500 maar moeder heeft het geld niet. Haar dochter is wel verzekerd bij het SZF.

Moeder klopt aan bij de stichting voor hulp. Haar dochter werkt zelf niet en heeft ook geen man die haar zou kunnen ondersteunen. Ze heeft wel 6 kinderen, maar die vader ziet die moeder helemaal niet. Wel triest

Bekijk onderstaande video en geef het door aan iedereen. Laten we weer eindigen met een big up voor meneer Vismale en zijn team van 1 voor 12. Kijk wat hij allemaal kan doen voor deze wanhopige moeder, dankzij vele donateurs. Blijf de stichting steunen zodat ze mensen kunnen blijven ondersteunen. Ze kunnen het niet alleen. Jij helpt toch ook?

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: