Mijn zoon Jimmy Biswane is er niet meer

Jimmy Biswane

Jimmy Biswane is er niet meer. Hij is slechts 44 jaar jong geworden. Hij was ook bekend als Djimpo van Witsantie

Dat maakt zijn diepbedroefde moeder mede namens de overige families Biswane en Sabajo bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aanbelangstellenden. We wensen een ieder, in het bijzonder zijn moeder, veel kracht en sterkte met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Een glimlach is het licht in het venster van je ziel

Jimmy Biswane

Is overleden op 7 mei 2021
In de leeftijd 44 jaar
Hij woonde te Witsantie Suriname

Uitvaart

De singibakadina is vrijdag 14 mei 2021

De begrafenis is op zaterdag 15 mei 2021 te witsantie
Vanaf 13 uur zal het stoffelijk overschot opgebaard zijn  ten huize van de overledenen gevolgd door een rouwdienst Vanaf 15 uur zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid daarna brengen wij Jimmy naar zijn laatste rustplaats te Witsantie

Namens
Zijn diepbedroefde moeder
En gezin
Melvis
Milton
Clayde
Rachel
Allen Biswane en gezin
Sangita en merjam
Allen Sabajo en gezin

Jimmy Biswane