Video – Help! Jonge moeder gedumpt door man en zoekt hulp voor haar baby

moeder baby Suriname

Waarom zijn sommige mensen zo harteloos? Erg dit:

Deze verdrietige 30 jarige vrouw is uit huis gezet door haar partner. Ze smeekt om baby pap. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen we haar, en vooral haar baby, ondersteunen. Zielig zo.

Noodkreet Actionnieuws Suriname

De jonge vrouw van 30 jaar is afkomstig uit Guyana. Ze heeft helemaal niemand in Suriname. Ze is op straat gezet door haar partner en ze heeft niets te eten. Ze vraagt niets voor haarzelf maar voor haar dochtertje van 8 maanden. Mama is wanhopig. Bekijk de video en luister naar haar oproep.

Wil je helpen?

Aub sms noodkreet op het nummer 8707505 met een Telesur no
Vóór elke sms wordt SRD 1 ingehouden: bijvoorbeeld: sms’t u 5 keren dan wordt er 5 x 1 dus in totaal SRD 5 ingehouden. Doel is om een maand voorraad aan levens middelen te kopen voor dit arme gezin. Geef het door aan anderen.

Voor mensen die spullen willen doneren of afgeven Dat kan in Paramaribo. Romestraat 37. Munder bij Fancy’s Garage. Geef het door aan belangstellenden.

En AUB DEZE VIDEO EN BERICHT doorsturen
Mvg Mones Nazarali
Voorzitter Stg noodkreet Nickerie
8888900

Bekijk hieronder de video:


Bekijk ook:

Video – Noodoproep voor jonge moeder uit Suriname (familienieuws.com)