Video – Hulp en advies gevraagd voor Kimany – 1 voor 12 Suriname

Kimany Suriname

Hartverwarmend. Wat een knappe en lieve jongen!!! Laten we ook een steentje bijdragen.

Luister naar de oproep van zijn moeder. Toen ze was bevallen in RKZ merkten de verpleegsters direct dat iets niet normaal was. Er was iets met zijn been. Kimany is nu 13 jaar en zit al in de tweede Mulo. Deze prins doet ontzettend hard zijn best op school. Meneer Vismale van 1 voor 12 Suriname doet zijn best om hem en zijn moeder te helpen.

Mama vertelt dat haar zoon een prothese nodig heeft. Bekijk de video en geef het door aan een ieder zodat men het goede werk van de stichting kan zien. Deel het ook met de mensen in Nederland. De stichting wil namelijk ook extra medisch advies, misschien kan hij toch beter geholpen worden. Wie weet.

1 voor 12 heeft onlangs een bezoek gebracht aan familie Nelzon. De 13-jarige Kimany heeft een been dat niet volgroeid is. Een onderbeen prothese zal voor heel wat verlichting zorgen. Zijn moeder vertelt wat hij allemaal nodig heeft. Dankzij een aantal donateurs lukt het de stichting om mama bij te staan.

Graag dit bericht delen met een ieder. Ook in Nederland. Het zou fijn zijn als de familie ook nog medisch advies kan krijgen.

Bekijk de video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: