StarLife verjaardag – Melvin Manhoef – Meervoudig kickboxing en MMA kampioen

Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Melvin “No Mercy” Manhoef? Hij viert vandaag zijn bigi jari.

Melvin werd geboren in Paramaribo. Toen hij drie jaar oud was, verhuisde hij naar Rotterdam. Via zijn jongere broer Moreno begon hij met Muay Thai. Hij groeide snel uit tot een succesvolle professionele kickboxer met overwinningen op Stefan Lenko, Ramazan Ramazanov en vele anderen.

Check hier wat prachtige highlights van Melvins vechtsport carrière:

Hij was van 10 september 2005 tot 2007 kampioen lichtzwaargewicht (tot 95 kilo) van de MMA-organisatie Cage Rage en werd in augustus 2009 kampioen middengewicht (tot 85 kilo) bij kickboksorganisatie It’s Showtime. Daarnaast kwam hij uit bij onder meer de organisaties K-1, Strikeforce en Bellator MMA.

Melvin is oprichter van de vechtsportorganisatie World Fighting League (WFL), dat kickboks- en MMA-wedstrijden organiseert die worden uitgezonden op Spike TV. Hij heeft ook een prachtige sportschool genaamd Gym Hoofddorp.

Wij wensen Melvin een hele fijne verjaardag met zijn familie. Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.

Als nabrander hier nog een paar mooie video’s.

>> Documentaire van Spike TV over de voorbereiding op zijn titelgevecht in Turijn tijdens Bellator 176:

>> Van Dams Fight TV video waarin Melvin ook praat over zijn kinderen: