Cintha uit Paramaribo heeft weer wat kleding voor kinderen uit Paramaribo – Heb je interesse?

kinderen Suriname

We willen onze kinderen alles geven. Maar soms lukt het gewoon niet. Opgelet: We hebben weer een mooi gebaar van Cintha uit Paramaribo.

In december heeft ze samen met haar familieleden uit Nederland meerdere gezinnen uit Suriname blij gemaakt. En wederom heeft ze meisjeskleding en speelgoed voor gezinnen die het goed kunnen gebruiken gedurende deze moeilijke tijden. Cintha heeft ons gevraagd om haar bericht weer te publiceren zodat ze 3 gezinnen uit Paramaribo kan helpen.

Ken jij een gezin die wat kleding kan gebruiken? Of kun je zelf wat kleding en speelgoed gebruiken voor de kids? Laat het ons dan weten in de reacties hier onder het bericht. Cintha zal zelf contact opnemen met jou. Bekijk haar bericht voor meer informatie en details en geef het door aan anderen zodat ze ook kunnen reageren. 

We zijn belangrijk voor anderen. Geef! Het hoeft niet altijd door middel van geld of spullen. Soms is een luisterend oor of een lief gebaar al voldoende. Wil je ook iemand ondersteunen tijdens deze moeilijke periode? Laat het ons weten. Samen staan we sterk

Cintha Schreef het volgende:

We all dream same, doesn’t matter whether you’re rich or poor.

Moeders willen allemaal hun kinderen het beste in t leven geven: Onderdak, goede voeding & kleding en schoeisel etc. Soms lukt het niet deze te kopen voor je kinderen.

Vorig jaar december heb ik 5 gezinnen kunnen helpen met wat kleding & speelgoed. Ik wil graag wederom, (helaas) dit maal 2 of 3 gezinnen helpen met wat meisjes kleding en speelgoed. Het zijn moeilijke tijden voor vele gezinnen en hopelijk kan ik 3 gezinnen hiermee blij maken. Kent u een arme gezin met kinderen (meisjes) vanaf enkele maanden tot ongeveer 8 jaar

Laat mij weten aub de leeftijden van de kinderen, dan breng ik dit tzt bij u. Graag in Paramaribo en omgeving.. Vermeld de leeftijd van de meisjes, hun woonomgeving zodat ik weet met wie ik contact kan maken. 

Groetjes
Cintha

kinderen Suriname
Voorbeeld foto van lief kindje