Onze geliefde zuster Roma Orie – Meye uit Paramaribo is er niet meer – foto’s

Roma Orie – Meye van Gemeente JEZUS is Koning Paramaribo is er niet meer.

Zij was weduwe van Haroen, Robby Orie die haar net een paar maanden geleden voor is gegaan. De voorganger was een geestelijke moeder voor velen. De uitvaart is woensdag 12 mei 2021, er zal een livestream zijn voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar kinderen, de leden van de kerk en alle overige familieleden en nabestaanden veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Overleden

Zuster Roma,
Rita Orie – Meye

Het gemis is intens, maar de liefde die zuster Roma door de genade van God gegeven heeft aan jong en oud, vergaat nimmermeer.

De uitvaart zal plaatsvinden op woensdag 12 mei 201 te Paramaribo.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aanbelangstellenden.

zuster Orie Paramaribo

JH
Ze heeft ons goed achter gelaten hoor en de Heer gaat verder met ons. Genoeg capabele mensen. En Jezus is onze kapitein. be blessed gemeente Jezus is Koning

zuster Orie Paramaribo

zuster Orie Paramaribo

zuster Orie Paramaribo

SD
Een heel lieve zus, een moeder en mede student geweest op de bijbelschool is voor ons naar huis geroepen. HEEL VEEL STERKTE EN TROOST aan de gemeente JEZUS IS KONING EN FAM.”TILL WE MEET AGAIN”