Video – ‘Triest om te zien’. Een bezoek aan de Intensive Care afdeling van het AZP Paramaribo

AZ Paramaribo

Een zwangere vrouw die dringend ‘verlost’ moest worden van haar baby. Een 58-jarige man wordt op dit moment met man en macht in leven gehouden. Hij kwam te laat binnen met Covid.

Ook zijn 7 besmettingen in bejaardentehuis FATIMA OORD te Paramaribo. 5 waren wel gevaccineerd en maar zij zijn ook niet ziek geworden. 2 van hen wilden zich NIET laten vaccineren. 1 van hen is ernstig ziek geworden en opgenomen. Bekijk de video

VEEL mensen met overgewicht. En ook jongeren. Die liggen nu ook op de corona afdeling van het AZP. Het lijkt erop dat steeds meer patiënten bereid zijn om de samenleving te laten zien wat COVID met hen doet. En daar zijn we hen dankbaar voor. “Een duidelijke en openhartige video voor de mensen die graag covid patiënten wilden zien. Dit is het harde bewijs”

Zusters die overwerken, artsen die uitgeput raken. Ze verkeren onder enorm veel stress. Luister naar de verhalen en belangrijke tips van het zorgpersoneel in het AZP te Paramaribo. En kijk mee op de afdelingen waar de patiënten liggen. Minister Amar Ramadhin nam een kijkje en wij mochten meekijken.

Bekijk die uitgebreide en informatieve video. Luister naar de ware verhalen en geef het door aan een ieder! “Covid is geen pretje”

We wensen alle zieken veel beterschap toe. En we bedanken al het zorgpersoneel van Suriname voor hun harde werk. Het is echt niet makkelijk.

Mensen met overgewicht komen in ernstige problemen als ze op de IC liggen. Je overlevingskans neemt af. Geef het door aan de mensen die overgewicht hebben. Ze moeten extra op hun hoede zijn.

Een bezoek aan de Intensive Care afdeling van het AZ. Triest om te zien. Aldus Minister Ramadhin

We bedanken al het zorgpersoneel van Suriname voor hun harde werk. Het is echt niet makkelijk. Lieve mensen, let goed op jezelf en elkaar. Samen staan we sterk.

Lees ook:

Video – Soms komen jonge mensen binnen – Een kijkje op de IC van ’s lands Hospitaal in Paramaribo.
Video – Arts Amar Punwasi uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt
Over de dood van mijn broer Ricky – ervaring van een ex-patiënt
Video – Raisa uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex- patiënt
Video’s – Mohammed uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex-patiënt
Video – Arts Jerrel Pawiroredjo uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt
Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald