Video – Noodoproep voor jonge moeder uit Suriname

mevrouw Suriname

Gaarne deze video bekijken en delen met anderen. Mevrouw is in de steek gelaten door haar man.

Video – Bekijk de noodkreet. Hij heeft 1 kind meegenomen en de overige, hele jonge, kinderen blijven bij haar. Ze hebben bijna niets. Vandaag hebben ze bijvoorbeeld alleen maar droge rijst gegeten. Triest. Bekijk de video en geef het door aan en ieder zodat mevrouw en beetje steun kan krijgen.

Meneer Mones van Action nieuws Suriname ging langs bij mevrouw DwarkA. Gezin van 5. Haar man heeft haar in de steek gelaten en hij heeft 1 kind meegenomen. Ze bleef achter met de andere kinderen. Ze hebben helemaal niets. Wat ze vandaag hebben gegeten is droge rijst met zout geen groente en geen vlees. Triest.

Noodkreet Actionnieuws Suriname

Aub sms noodkreet op het nummer 8707505 met een Telesur no
Vóór elke sms wordt SRD 1 ingehouden: bijvoorbeeld: sms’t u 5 keren dan wordt er 5 x 1 dus in totaal SRD 5 ingehouden. Doel is om een maand voorraad aan levens middelen te kopen voor dit arme gezin. Geef het door aan anderen.

En AUB DEZE VIDEO EN BERICHT doorsturen
Mvg Mones Nazarali
Voorzitter Stg noodkreet Nickerie
8888900

Bekijk hieronder de video: