Video – Hartverscheurende oproep van een moeder uit Suriname

moeder kinderen Nederland

De liefde tussen moeder en kinderen is echt niet vanzelfsprekend. Deze bejaarde mevrouw huilt en smeekt om haar kinderen. Waar zijn ze? Kinderen als jullie dit zien? Maken jullie aub contact met jullie moeder.

Video – Bekijk de hartverscheurende video van mevrouw Kowlesar. Ze was ernstig verwaarloosd en is in huis genomen door mevrouw Hira. Luister naar het verhaal en geef het door aan een ieder. Iedereen moet het zien wellicht kan het de kinderen bereiken. Mevrouw is moeder van 3 kinderen en wil graag haar kinderen zien. En wat moet mevrouw Hira doen als mevrouw komt te overlijden? Helpen jullie ons ook mee met een bigup voor mevrouw Hira en haar familie. Ze verdienen een pluim voor de liefde en zorg die ze geven aan mevrouw.

Over twee maanden wordt Hild Kowlesar 75 jaar. Deze bejaarde moeder is naarstig opzoek naar haar 3 kinderen. Ze wonen in Nederland. Ze heeft een heel leven achter de rug met heel veel ups en downs. Helaas wel veel meer downs. Nu op haar 75ste jaar wil ze graag dat haar kinderen contact met haar opnemen. Ze is inmiddels al 20 jaar thuis bij de familie Hira aan de Nieuweergevondenweg. De familie Hira ontfermt zich over haar.

Mevrouw Lila Hira praat met TBN Prime Alert en vertelt over de geschiedenis en de hartverscheurende wens van mevrouw Kowlesar.

Mevrouw Hilda Kowlesar wordt op 24 juli 2021 75 jaar. 20 jaar geleden heeft haar zusje haar achtergelaten bij de familie Hira en ze is nog steeds daar. Ze heeft 3 kinderen in Nederland. 1 meisje en 2 jongens. Nadat hun vader mevrouw niet meer wilde, dumpte hij haar bij haar moeder. De kinderen bleven bij hem. Hij hertrouwde en ze vertrokken naar Nederland. Mevrouw raakte dakloos nadat haar 2de partner overleed. Ze moest het huis uit van die familie en raakt aan lager wal. Het ging helemaal niet goed met haar. Ze sliep en liep over straat.

Mevrouw Hira, een fantastische vrouw, heeft haar toen in huis genomen. Dat was 20 jaar geleden.

Let op: De video is niet gedeeld om iemand een natrap te geven. Mevrouw wil gewoon haar kinderen zie.