Video – “Dit kan niet! We willen dringend een gesprek met de minister!”

verzekering Suriname

Hierbij een noodkreet!! “We hebben het moeilijk”. Als nierdialyse patiënt heb je het echt zwaar in Suriname.

De kosten lopen ontzettend op en het is een heen en weer geloop. En nu is het allemaal nog erger geworden omdat de verzekering bepaalde kosten NIET MEER betaalt. Hoe kan dat?

Video – De gedupeerden hebben een brief gestuurd naar de president, maar ze hebben niets van hem vernomen, vandaar dat ze nu naar de media zijn gestapt. Bekijk de video met hun verhaal. Meneer legt uitgebreid uit hoe zwaar ze het hebben. Geef het door aan een ieder zodat het de president en de minister van volksgezondheid kan bereiken. Ze hebben dringend aandacht nodig voor hun probleem

Arthur Knott, trekker van de patiëntenvereniging nierdialyse 2, en enkele andere lotgenoten hebben onlangs een schrijven gericht aan de president van Suriname. Ze hebben aangegeven wat ze dagelijks meemaken als nierdialyse patiënt. En het besluit dat is genomen door het staatsziekenfonds maakt het nog moeilijker. Ze zijn het hier absoluut niet mee eens.

Intussen zijn we meer dan twee weken verder en men heeft nog niets gehoord van de president. Meneer Knott is in gesprek gegaan met TBN Prime Alert om zijn verhaal in de media te delen. Hopelijk zal het resultaat opleveren. Hij hoopt hiermee de president en de minister van volksgezondheid te bereiken. Hun probleem heeft dringend aandacht nodig. Deel dit bericht daarom met iedereen zodat het de juiste mensen kan bereiken

Video van TBN Prime: