Er wordt MORGEN met staatseer afscheid genomen van Shabier Ishaak in Suriname – foto’s en video’s

Ishaak radio Suriname

Live video rouwzitting. Op dit moment wordt de rouwzitting gehouden u kunt live meekijken. Geef het door aan de mensen die er graag bij wilden zijn.

De bekende omroeper, dhr. Shabier Ishaak uit Suriname wordt MORGEN, vrijdag 7 mei 2021, begraven. Dat maakt zijn echtgenote Amina Ishaak – Jamohamed, mede namens de kinderen, bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de prachtige reportage met condoleances, foto’s en video’s over hem. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Wij hebben het droevige nieuws ontvangen dat de bekende omroeper, dhr.

Shabier Ishaak

uit Suriname is overleden. We wensen de familie, de totale Surinaamse – en de Nederlandse gemeenschap, heel veel sterkte en kracht toe

De uitvaart is op vrijdag 7 Mei 2021- met Staatseer
Alle Covid protocollen zullen in acht worden genomen.

Ishaak radio Suriname

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s.
Scroll helemaal naar beneden om de rouwzitting live te bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

Ishaak radio Suriname Ishaak radio Suriname

Ishaak radio SurinameIshaak radio Suriname Ishaak radio Suriname Ishaak radio Suriname Ishaak radio Suriname

Wilfred Ramharak
Interesante interview met onze bekende Shabier Ahmed Ishaak. Deze man heeft veel meegemaakt in het muziek wereld en veel positieve dingens en goede daden gedaan in zijn leven. Deze man zullen wij nooit vergeten , hij was actief bij Radio Rappar. Vandaag de dag is hij niet meer onder ons. De Heer heeft gegeven en de Heer heeft genomen. Rust in vrede mister Shabier. 1 ding wil ik zeggen niemand weet wanneer hij deze wereld gaat verlaten. Ik wenst de familie en nabestaanden veel sterkte toe. Vaarwel mister Shabier Ahmed Ishaak.

Sha Tedjoe
Sterkte aan de fam. Ik ga hem heel veel missen. Ik ben blij dat de begravenis op uitkijk crematie oord is. Hij heeft heel veel moeite gedaan voor dit crematieoord. Rust zacht

Hr.Shabier Ishaak – 70 jaar

Bekijk hieronder de live rouwzitting van vanavond. Deze is nu nog gaande: