46-jarige ondernemer laat leven in het verkeer – politie Suriname – foto’s

ondernemer Suriname

Triest, deze jongeman is overleden nadat zijn auto te water raakte.

De man was ondernemer in Suriname. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook wat foto’s van hem en het ongeval. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Politie Suriname schreef het volgende:

De 46-jarige autobestuurder Wenju Dong is op dinsdag 4 mei na een verkeersongeval aan de Mr. Attaoellahweg komen te overlijden. De politie van het bureau Paridise kreeg omstreeks 17.35 uur in de middag de melding van een verkeersongeval met dodelijk afloop op voormelde locatie.

Bij aankomst op de plek werd geconstateerd dat Wenju met zijn voertuig reed over de Mr. Attaoellahweg. Hij zat alleen in de auto en kwam vanuit de richting van Henar gaande richting Nieuw Nickerie. Ter hoogte van het vliegveld van het rijstbedrijf Manglie, verloor de bestuurder vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van zijn voertuig.

Wenju geraakte van de weg en belandde het voertuig met kop in het afvoerkanaal. Met behulp van omstanders is de bestuurder Wenju uit de auto gehaald, maar hij vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde de dood vast.
Het ontzielde lichaam van Wenju is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

“Supermarkt houder Thin tai, RP Bharostraat Nw Nickerie overleden”

ondernemer Suriname ondernemer Suriname ondernemer Suriname ondernemer Suriname ondernemer Suriname ondernemer Suriname