Video – De situatie van mevrouw Mildred – 1 voor 12 Suriname

Mildred Suriname

Haar woning ziet er niet goed uit en staat op instorten. Ze is bang dat het huis een keer op haar gaat vallen terwijl ze slaapt.

Luister naar het verhaal van mevrouw Mildred, ze hadden grote plannen. Maar de dood van haar man en het feit dat haar kinderen nu een eigen leven hebben is de reden dat ze er nu om en bij alleen voor staat. Maar ze is niet iemand die stilzit. Een dja dja mama! Luister naar het verhaal van mevrouw Mildred. Ze heeft 4 meisje, die haar graag willen helpen, maar het lukt hen ook niet. Geef het door aan een ieder. Wellicht kan iemand haar hulp bieden. Vooral aannemers hebben we nodig! Maar misschien kunnen de ministeries hier ook op inspelen. Geef het aan ze door.

Mevrouw Mildred, een alleenstaande weduwe, heeft een woning in aanbouw. Ze is 63 jaar. Vanwege de financiële omstandigheden heeft ze de bouw van haar woning moeten staken. Daarom woont ze nu in een zeer bouwvalige woning. De woning staat op instorten en nu, vanwege de enorme regenval, staat alles onder water. Haar perceel staat helemaal blank.

Meneer Vismale brengt een bezoek aan mevrouw Mildred, die er helemaal alleen voor staat. Ze doet haar uiterste best om er het beste van te maken, maar op een gegeven moment lukt het gewoon niet mee. Ze was vastberaden om zelf haar hus af te bouwen, maar het lukt gewoon niet meer.

Mevrouw Mildred, woont aan de Blakka Aiweg. Een zijstraat van de 5de rijweg.

Bekijk de video

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06