Video – Broer Glenn na weken in de vriezer eindelijk begraven in Paramaribo

1 voor 12 Suriname

“Monie no de, mie no mang beer mie brada”

Zo begon de trieste oproep van mevrouw Nimmermeer uit Paramaribo. Haar broer Glenn Toni zat al weken in de vriezer te wachten om begraven te worden. Niemand was er voor haar. Maar mede dankzij de donateurs en Stichting 1 voor 12 Suriname is het mogelijk gemaakt.

Bekijk het bericht, luister naar de dankbare mevrouw Nimmermeer en bekijk de video van het afscheid. Geef het door aan belangstellenden. Laat iedereen het goede werk van de stichting zien. Ze doen veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Jij helpt toch ook?

Mevrouw Lilian Nimmermeer is ontzettend dankbaar. Haar broer moest begraven worden en dankzij de steun van Stichting 1 voor 12 is het gelukt. Ze hebben haar gesteund met een geldbedrag en broden van hun eigen bakkerij. Mevrouw legt uit wat er allemaal is gebeurd. Ze hoefde NIETS te doen. Ze is heel blij.

De stichting was bij het afscheid. U kunt het hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk de video:

Mevrouw had meer problemen. Bekijk hier de eerdere video met haar oproep:
Of lees hier het bericht

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06