Over mijn broer Cedric Gemerts uit Paramaribo – Hij is tragisch uit ons midden gerukt – foto’s

Cedrick Gemerts Paramaribo
Ai sani miti wi…

Cedric Gemerts overleed na een tragisch ongeval. Plotseling uit het midden van zijn geliefden. Zijn zeer verdrietige zus heeft een prachtig doch hartverscheurend memoriam over hem geschreven. Het valt de familie ontzettend zwaar. Bekijk het bericht om het te lezen. Ze vertelt uitgebreid hoe deze nachtmerrie is begonnen. Bekijk ook de gedeelde foto’s.

Let op: De uitvaart is vrijdag 7 mei 2021 te Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de familie, in het bijzonder zus Saskia en moeder Verginia Gemerts heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan
Ai sani miti wi…
Cedric Gemerts mijn lieve behulpzame koppige broer is er niet meer. Zolang als ik leef weet ik dat je als oudste uit het gezin altijd voor ons heb gestaan, jij was een heel strenge broer neef, je eiste altijd respect en gaf die ook. Wat anderen konden mochten wij niet, wat vaak heel lastig was in ons jeugdjaren. Me broer zei ons altijd ‘ala sey mi ai de’ . ik vond altijd dat je deed als of je ons vader was en dat vonden we haast allemaal. Maar ons beschermen voor het gevaar damde je nooit in. Je hebt nooit in ons opgegeven. Nooit never!
Je was een doorzetter!
Niets was moeilijk voor jouw!
Je was realistisch! Je was vaak koppig en eigenwijs! Je zei vaak Gado gi mi mi libi, ano joe a gi! Saskia, mijn zusje ik leef maar 1 keer en dan had jij een grote smile en liep weg. Je hebt mijn echte liefde gegeven die ik na jouw dood nog echt ervaar. Je was geen joke in de liefde. Je bent het of bent het niet. Je hield heel veel van ons Cedric. We weten het ! Mi brada pé je go…. al had je een lotto op zak geloofde je in die trommel met geld. We konden lachen om je dromen. Seke boi
Ik besefte altijd dat jouw liefde nergens meer zou kunnen vinden en je zei het ook zusje no arsel foe aksi mi wang sani, zolang ik kan zal ik er voor jullie zijn.
Ai een famile mens is er niet meer .. Het lijkt op een droom … volgde zoom lessen en kreeg het bericht dat jij Cedric betrokken ben geweest bij een aanrijding te Oost-west pasi…..die les was intensief maar had de waarde van het leven van me broer niet… ik volgde het gesprek .. ik hoorde nog hij wordt straks vervoerd naar Pa’bo SEH … ik was niet meer op aarde er brak een nieuw wereld open
Mijn broer … die om 11u hier van mij vertrok met alle hoop en leven die er is ZUSJE MI DE TAP WANG MISSIE die mi moes klari … ik lachte … je deed zoals gepland. Nooit wetende dat bij terugkeer je auto pech zou krijgen. Ik belde je haast om het ene uur… had een rot gevoel rond 4u … we spraken … zoals je was hield je niet van lange gesprekken via de telefoon…. ik vond dat je me afkapte …je deed… ik hoor je stem nog … ik belde weer ondanks ik les volgde en je zei me zusje mi oo doro Par’bo maar no bel bel, bribi mi e doro … ik zei abung …niet wetende dat je 10 min daarna auto pech kreeg.
Ik ken me broer hij gaat een fasi zoeken om vandaar met die auto te gaan wat ik niet zou doen dus je wachtte op hulp langs de weg samen met die heer waarmee je reed … respect… en we kennen ons bermen vol hoog wied dus naderhand begreep ik dat die pick up deels op straat was … ai die doengroe pasi …ai… noodlod sloeg toe God alleen weet en jullie die daar waren. Broer je was altijd iemand die over veiligheid sprak… Safety …nee
Ik wist niet hoe ik maa moest bellen om vanuit Para te komen nee kon geen familie bellen neeee alles werd me te zwaar neee kan niet mijn broer zijn… nee Bro dat was ons afdpraak niet … we zouden hard werken voor ons toekomst en een bepaald … voor onze kinderen achterlaten nee Cedje .. mijn jongere broer was binnen een paar min bij me hij zei zus laten we ons broer gaan opwachten te SEH .. kreeg een ingeving baden en bid voor het uit huis gaan want ano now jo doro oso… SEH aangekomen covid protocollen volgen … daar hoor ik meer over het geval …
2 doden wie is het me broer nee een koppel okee maar je ken ze …. ja ik jen ze😭 maar je broer lig binnen neee is niet Cedric die van me vertrok nee Seke daarvoor ging je niet nee … hoe doet me moeder Verginia Gemerts … voelde niets kreeg geen warmte .. voelde een scheiding die zich optrok, voelde, we keken naar elkaar Rodje zei zus ons broer lig niet goed … 😭😭😭😭 ai kot abra … ik zei nee er kan een wonder gebeuren na Gado abi a libi … ja maar ala sani sa mi 👀dja…
wachten op een wonder ondanks feiten anders liggen en je broer anders zonder woorden met je connect …communiceert … ja wou de feiten niet onder strepen mama zei mi boi gwe…. waarom ,?
Toch bleef ik geloven in een wonder … ja we kregen het bericht … uw zoon is er niet meer…
Ai Seke joe gwe.. lijkt een boek zonder kaft .. geen titel… en niet af …ondanks de dood.
Me broer Cedric zou zeggen als je niet dood wil ,moet je niet geboren worden. En zusje na de dood is er nog leven 🤗
Nu begrijp ik je een beetje je was op je missie Bro
Vanwaar die zoveel aanrijding sedert 2019 je auto …je zag gewoon dat God je bij die aanrijding had bespaard… door een dronken die op je helft kwam 😭 later op de brom haast elke maand ..politie … uw broer is betrokken bij een aanrijding..of aangereden of gevallen.. haast elke maand het stopte vorig jaar april 2020 toen je met een vracht auto bijna… je sprong er uit … nu een jaar daarna…ben je er echt niet  meer

Je zusje Saskia Nortan

Bericht van overlijden,
geef het door aan belangstellenden

Ik heb de goede strijd gestreden. Ik heb mijn loop ten einde gebracht. Ik heb het geloof behouden . Voorts ligt voor mij gereed de krans der rechtvaardigheid. Welke één dezer dagen de rechtvaardige Vader mij zal geven. Doch niet alleen mij, maar allen die zijn verschijning hebben lief gehad.
2 Tim 4 : 7-8

Met een zwaarmoedig hart maken wij bekend dat plotseling van ons is heen gegaan onze zoon, kleinzoon, vader, broer, neef en zwager :

Cedric Alfred Gemerts

In de leeftijd van 45 jaar
Geboren in Paramaribo op 23 maart 1976
overleden in Paramaribo  20 april 2021

Mijn broer wordt op vrijdag 7 mei 2021 begraven te Mariusrust Paramaribo

Vanaf 1200 uur wordt zijn lichaam thuis opgebaard en om 1400 uur tot 1600 uur is er een rouwdienst te Mariusrust.

Op donderdag 6 mei 2021 is er van 1400 uur tot1800 uur een singi bakadina aan de Bakas Adje Jie weg 21

Namens de nabestaanden:
De familie Gemerts

Cedrick Gemerts Paramaribo Cedrick Gemerts Paramaribo Cedrick Gemerts Paramaribo Cedrick Gemerts Paramaribo Cedrick Gemerts Paramaribo Cedrick Gemerts Paramaribo

Cedrick Gemerts Paramaribo