Bonjamin Sojo en dochter Marserella verliezen leven in het verkeer – video

Bonjamin Sojo Suriname Marserella Sojo

De familie Sojo is in zeer diepe rouw gedompeld.

Op donderdag kwam vader Bonjamin te overlijden in het verkeer toen hij samen met zijn dochter en kleinkinderen betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval. Zijn dochter werd opgenomen in het ziekenhuis en is vandaag helaas ook komen te overlijden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook en video ervan. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel kracht met dit verlies. En in het bijzonder, DE KINDEREN, wensen we kracht en beterschap toe.

Politie Suriname schreef eerder het volgende:

Bij een verkeersongeval op donderdag 29 april in de Tawajariepolderweg kwam de 62-jarige bijrijder Bonjamin Sojo ter plekke te overlijden. De politie van het bureau Jarikaba kreeg van het Command Center de melding van het verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Ter plaatse werd het aanzienlijk beschadigd voertuig aangetroffen met de bijrijder Bonjamin, Sojo daarin bekneld. Hij vertoonde geen teken van leven.

Met behulp van de brandweer werd de heer Bonjamin uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. De autobestuurster, die niet aanspreekbaar was, en twee andere mede inzittenden lagen met ernstige verwondingen langs de weg. Deze slachtoffers waren door omstanders uit de auto gehaald.

Onderzoek wees uit dat de 39-jarige bestuurster M.S. met haar twee kinderen en haar vader Bonjamin, Sojo over de Tawajaripolderweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Bomaweg en gingen in de richting van Uitkijk. Ter hoogte van pand no.32, week M.S. uit voor een vrachtwagen, die vanuit de tegenovergestelde richting aangereden kwam. Tijdens de uitwijkmaneuvre verloor M.S. de controle over de besturing van haar voertuig en geraakte van de weg. De auto kantelde hierdoor op zijn zij en kwam in botsing met een elektriciteitsmast.

Per ontboden ambulance werden de drie gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Allemaal zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. M.S. ligt op de afdeling Intensive Care. Zij is in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs. Het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.
Het ontzielde lichaam van de heer Bonjamin, Sojo is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Een trieste update

De 39-jarige eerder genoemde MS, dus dochter Marserella Sojo, is vandaag, zondag 2 mei 2021 aan haar verwondingen overleden. We wensen de familie veel kracht toe

Bekijk hier een video van het ongeval

Bonjamin Sojo Suriname Marserella Sojo
Vader en dochter hebben beiden het leven verloren na een verkeerongeluk in Suriname