Video – Soms komen jonge mensen binnen – Een kijkje op de IC van ’s lands Hospitaal in Paramaribo.

ziekenhuis Paramaribo

“Na het overlijden van mijn zus kwamen we bij elkaar en daar raakte iedereen besmet, zelfs de lijkenwasser. We wisten niet dat ze ziek was”

Zusters die overwerken, artsen die uitgeput raken. Luister naar de verhalen van het zorgpersoneel in ’s Lands Hospitaal te Paramaribo. En kijk mee op de afdeling en de ICU waar de patiënten liggen. Triest om te horen en te zien.

Niet een ieder gelooft het nog? Maar er overlijden echt mensen met Covid! Deze meneer kan het gelukkig navertellen, maar zijn zus niet meer. Zij overleed met Covid en tijdens haar uitvaart raakten heel wat familieleden besmet. Velen liggen nu in verschillende ziekenhuizen in Suriname. Bekijk die uitgebreide en informatieve video. Luister naar de ware verhalen en geef het door aan een ieder! “Covid is geen pretje”

We bedanken al het zorgpersoneel van Suriname voor hun harde werk. Het is echt niet makkelijk.

Ja, er gaan echt mensen dood. En het is geen makkelijke dood. We kunnen in de volgende video meekijken in het s’ Lands Hospitaal te Paramaribo. Ook daar is er een speciale covid afdeling. Niet een ieder kan navertellen wat er allemaal gebeurt op de corona afdeling van het ziekenhuis omdat ze het gewoonweg niet hebben gehaald.

Ze zijn er niet levend uitgekomen. Maar meneer Saeli uit Suriname kan dat wel. Dankzij de Almachtige en de dokters in het ziekenhuis, zegt hij. Hij raakte besmet met het coronavirus vanwege zijn zus. Toen ze overleed wist niemand ze besmet was met het coronavirus. Meerdere mensen raakten besmet. En meerdere mensen kwamen in het ziekenhuis terecht.

Bekijk onderstaande video. Een radeloze zuster Toney vertelt hoe wreed het er soms aan toe gaat: Bijvoorbeeld: Man komt binnen, verslechterd en moet naar IC. Paar dagen later komt vrouw binnen. Haar man komt te overlijden op de IC Vrouw knapt op. Zoon komt binnen. Vrouw wordt weer slechter. Gaat naar IC en overlijdt. Meerder mensen in het gezin zijn ziek. En meerdere overlijden. Hoe zeg je aan de familie dat moeder en vader zijn overleden?

Luister zorgvuldig naar de artsen. Ze zijn moe. Echt moe. Ze hebben ook een gezin thuis. Kinderen die ook andacht nodig hebben. En wat als ze zelf ziek worden? Geef dit bericht door aan anderen. Vooral aan degene die het met hun eigen ogen willen zien.

Er overlijden echt mensen aan het Corona Virus. Een kijkje op de IC van ’s lands Hospitaal.

We bedanken al het zorgpersoneel van Suriname voor hun harde werk. Het is echt niet makkelijk.