Video – Het afscheid van de 2-jarige Arohi in Suriname

kindje Ahori moeder Suriname

Hartverscheurend: Een klein roze kistje met daarin de 2-jarige Arohi. Haar moeder kan haar emoties niet in bedwang houden….

We kennen allemaal nog de oproep van de huilende oma. Het meisje was vrij plotseling overleden terwijl haar moeder spoorloos was. Oma was radeloos, er was geen geld voor de uitvaart. Maar gelukkig mede dankzij jullie en vele andere grote donateurs is het ‘goed gekomen’. Bekijk de video van de uitvaart en geef het door aan belangstellenden. Sterkte iedereen. Rust zacht lieverd.

Kindje Arohi is gisteren naar haar laatste rustplaats gebracht in Paramaribo. We kennen allemaal de beelden nog wel van de huilende grotmoeder die naar de media was gestapt om aan te geven dat haar kleindochter was overleden en dat haar dochter spoorloos was. Die was niet op de hoogte van de dood van haar dochtertje.

Het meisje is vrij plotseling komen te overlijden. Oma had het financieel zwaar en wist niet hoe ze het kindje moest begraven. Er was geen geld daarvoor.

Het lichaampje van Arohi werd niet meteen vrijgegeven door de politie omdat er eerste sectie verricht moest worden. Na 12 dagen is het gelukkig vrijgegeven en kon het meisje naar haar laatste rustplaats gebracht worden. Ook financieel was het mogelijk. . Maar zonder de steun vanuit de gemeenschap zou dit niet mogelijk zijn.

Alles is gelukkig vlot afgelopen. We bedanken ook en ieder voor het delen van de berichten. Samen staan we sterk.

Scrol naar benden om de video van de uitvaart te bekijken:

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: