Video – Help mijn dochter is weg – Het trieste verhaal van een moeder uit Suriname

dochter moeder Suriname

Belinda, je geeft je moeder zoveel verdriet. Ze heeft pijn. Ga aub naar huis. Doe dit je moeder niet aan. Ze houdt zoveel van je.

Video – De radeloze Marlene Schmidt is naar de media gestapt. Haar dochter, die 8 kinderen heeft en tevens ernstig ziek is, is weg. Ze heeft haar maandenlang niet gezien. Ze is vermoedelijk bij een man. Marlene vertelt uitgebreid haar verhaal. Triest. Waarom doet haar dochter haar dit aan? Geef het door aan en ieder zodat er snel een oplossing kan komen. Deel de video vooral in Coronie, het vermoeden bestaat dat ze daar is.

“Ik weet niet hoe het met haar gaat en ik weet ook niet hoe het met mijn kleinkinderen gaat”

Mevrouw Marlene Schmidt, de moeder van Belinda Kent is in gesprek met TBN Prime Alert. December 2020 was de laatste keer dat ze haar dochter heeft gezien. Nu vier maanden verder wil ze graag weten waar haar dochter is.

Ze zou zondert melden vertrokken zijn naar Coronie. Ze zou een jongen van dar via Facebook hebben ontmoet. Niemand van de familie wilde dat ze met die jongen moest zijn. Hij is wel komen kennismaken. Maar je kan niet zomaar een jongen ontmoeten en zegen dat je bij hem gaat wonen “Ik kan mijn dochter niet zomaar loslaten”.

Scrol naar benden om de video te bekijken:

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: