Video – “Mijn zoon moet met spoed opgenomen worden”

moeder zoon Suriname

“Er moet iets gebeuren want a kan kierie sma”

Een radeloze moeder is in gesprek met de media. Haar zoon is een week of 3 geleden helemaal doorgedraaid. Ze wil dat hij moet spoed wordt opgenomen. Maar ze krijgt te horen dat er geen plek is en dat er ook geen medicijnen zijn. Luister naar het trieste verhaal van deze moeder.

Dit probleem met haar zoon kan echt helemaal uit de hand lopen. Moet het eerst ernstig uit de hand lopen voordat er naar haar wordt geluisterd? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat deze moeder geholpen wordt en andere gedupeerden gespaard blijven.

Moeder Anita weet niet meer wat ze moet doen. Haar zoon heeft nu de auto van haar broer kapot geslagen. En nu is hij spoorloos. Ze belt de politie, maar tot nu toe zijn ze niet geweest. Het is zwaar voor haar. Ze werkte altijd onder de markt. Maar nu vanwege de situatie zit ze thuis. Er komt dus ook geen geld binnen. Haar zoon zorgt voor problemen en extra kosten. Hoe gaat ze de mensen betalen?

Moeder zoekt dringend naar een oplossing en is naar de media gestapt. Hoe kan ze geholpen worden? Misschien kunnen jullie haar helpen met advies. Want dit gaat echt uit de hand lopen zo.

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert. Geef het door aan anderen