Mijn echtgenoot, politieman Joey Leter is ons voorgegaan – foto’s en video’s

Joey Leter Paramaribo

Urdice haar man is er niet meer en de kinderen gaan hun papa voorgoed moeten missen. Veel te vroeg…

De intens verdrietige Urdice Leter – Marica maakt, mede namens de kinderen Johnielle, Jewell en Jhomaro, bekend dat haar echtgenoot Joey Leter is overleden in de leeftijd van 40 jaar. Hij was agent van de politie.

Let op: VANDAAG, woensdag 28 april 2021, is er een singi bakadina op de Politie Academie te Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s.  Wij van FamilieNieuws wensen Urdice en de kinderen veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan. 

Matteus 19:4-6
Maar Jezus zei: jullie weten best dat God bij de schepping een man en een vrouw maakte. En God zei hierbij: een man blijft niet bij zijn vader en zijn moeder. Hij gaat met zijn vrouw leven en ze worden samen helemaal een. En wat God bij elkaar brengt, mag een mens niet scheiden.

Met verdriet, maar vooral met dankbaarheid voor alle Mooie herinneringen, maken wij bekend dat onze echtgenoot en vader

Joey Dorgan Leter

Op dinsdag 20 april van ons is heengegaan.
Hij bereikte de leeftijd van 40 jaar.
In leven was hij Agent van politie.

Uitvaart

Op woensdag 28 april 2021 zal er een singi bakadina plaats vinden op de Politie Academie van 15:00- 18:00 uur.
De begrafenis met korpseer vindt plaats op donderdag 29 april om 16:30 uur op de begraafplaats Marius Rust aan de Dr. S. Redmondstraat Paramaribo.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 12:30- 13:00 uur op de Politie Academie gevolgd door een uitvaartdienst. De stoet vertrekt om 15:30 richting Dr. S. Redmondstraat alwaar de ter aarde bestelling plaats vindt.

Namens de diep bedroefden:
De weduwe: Urdice Leter – Marica
De kinderen Johnielle, Jewell en Jhomaro

Rust zacht our king

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo Joey Leter Paramaribo