Live video – Afscheid van de 6-jarige Aryen Sitaram in Suriname – video’s en foto’s

aryen Sitaram Suriname

Als een Indiaantje is hij weggegaan…rust zacht lieverd

Het was en het is echt hartverscheurend. Een groot deel van Suriname heeft meegeleefd met de mama en papa van Aryen. Ze hebben gevochten en hun best gedaan om hulp te zoeken voor hun zoontje Aryen. De 6-jarige had kanker. Hij heeft het helaas niet gehaald.

Live video – Op dit moment is de uitvaart. Speciaal voor de mensen uit Nederland en Suriname die er niet bij konden zijn is er een livestream aanwezig. U kunt de video nu hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder zijn ouders en de rest van het gezin heel veel kracht en sterkte. We bedanken ook de gemeenschap voor alle zorg en attentie. Bekijk ook de eerdere gedeelde video’s. Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

Scroll helemaal naar beneden om de video van de uitvaart te bekijken.

We wensen de families Seebaran – Sitaram veel kracht en sterkte toe.Rust zacht

Aryen Sitaram

Geboren 27-06-2014 –  Overleden 22-04-2021

Zo begon het: Zijn kanker is uitgezaaid en de dokter heeft hem ‘bedankt’. Wat doe je als de dokter klaar is met je zoon? De verdrietige en radeloze ouders van de zieke Aryen Sietaram zijn in gesprek met de media. Ze vertellen ons wat er precies aan de hand is met Aryen. Hun 6-jarige zoontje is ernstig ziek en blijkt kanker te hebben. Zijn ouders zijn radeloos en vertellen hun verhaal in de media.

Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Ze zijn opzoek naar adviezen en hulp. Ze willen het niet opgeven. Ze willen hun zoon niet opgeven. Ze hebben dringend hulp nodig

De ouders van Aryen, Amanda en Naresh, vertellen hun trieste verhaal in de media. Ze zijn er achter gekomen dat hun zoon kanker heeft. Het begon met hoofdpijn en braken. Hij zei toen vaker: ‘Mama, ik zie dubbel’.

Bekijk hieronder de video’s van TBN Prime alert

“Ik ben bang! Ik wil mijn kind niet kwijt” Zegt de huilende moeder. Het wordt moeilijk om je tranen in bedwang te houden tijdens het kijken naar deze hartverscheurende video. Geef haar eerdere dringende oproep.

Helaas hij heeft het niet gered. Papa maakt het nieuws bekend aan de gemeenschap. Hij vertelt hoe alles is gegaan. Bekijk onderstaande video

Bekijk de gedeelde foto’s

Aryen Sitaram Suriname
Aryen Sitaram Suriname
Aryen Sitaram Suriname
Aryen Sitaram Suriname
Aryen Sitaram Suriname
Aryen Sitaram Suriname

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Bekijk hier de video van de uitvaart van Aryen Sitaram

aryen Sitaram Suriname
Als een Indiaantje is hij weggegaan…

Gaat de video niet open? Bekijk hem dan hier rechtsreeks via het Youtube kanaal van Muradin Liveatream. Klik hier

Geef het door aan belanghebbenden. De ouders zijn ook zelf te bereiken op de nummers: 8910509 en 8726214

Lees ook:

Video – Vader 6-jarige Aryen uit Suriname vertelt het verdrietige verhaal (familienieuws.com)