Help Patrick Hislop aan een mooi afscheid

Patrick Hislop

Masra sabi alla yu nowtu, hem wanwan kan puru yu na verlegi.

Een droevig bericht van overlijden. De jonge levenslustige en reislustige Patrick Hislop is plotseling overleden in Nederland. Zijn dood kwam zeer onverwachts zijn familie en vrienden zitten vol met verdriet. Maar ze zitten ook met de handen in het haar. Hoe gaan ze Patrick een waardig einde geven? Daarom zijn ze een fundraising gestart.

Patrick was zeer geliefd. Binnen een dag is een groot deel van het benodigde bedrag al binnengehaald. Bekijk het bericht om het te zien en als u ook wilt doneren. Geef het door aan belangstellenden. Wij wensen zijn vrienden en de families Hislop, Jacobussen, Markelo, Rosheuvel en Cairo veel sterkte toe.

Patrick Lloyd Hislop

Is overleden in de leeftijd van 57 jaar
Geboren Paramaribo 26-8-1963
Overleden Amsterdam 26-4-2021

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

De familie is een fundraising gestart om Patrick een mooi afscheid te geven:

HET VERHAAL

Patrick was een avonturier, levensgenieter en reisde heel wat landen af. Hij was een goedlachse man en hij stond voor iedereen klaar, maar was ook erg gesteld op zijn privacy. Zijn draai had hij in Spanje gevonden en bouwde daar zijn leven op.

Ondanks dat hij zijn leven daar goed op orde had kwam hij terug naar Nederland voor een nieuwe baan en om dichterbij zijn familie te zijn. Op Maandag 26 april trof ons het tragische nieuws dat Patrick levenloos is aangetroffen in zijn woning. Doordat hij geëmigreerd was naar Spanje en daar zijn verzekering had opgebouwd, had hij zijn uitvaartverzekering opgezegd.

Doordat hij weer terug in Nederland was, was Patrick nog niet in staat om een nieuwe uitvaartverzekering af te sluiten. Waardoor wij als familie met de handen in het haar zitten.

Vol ongeloof en verdriet proberen wij als familie alles op te vangen maar, alle kleine beetjes helpen. Dat is ook de reden dat wij deze crowdfunding hebben gestart om onze lieve Patrick een mooie en gedenkwaardig afscheid te geven.

Wil je ook doneren?
Klik hier op onderstaande foto.

Patrick Hislop

Bekijk hieronder de overige gedeelde foto’s:

Patrick Hislop Patrick Hislop

Patrick Hislop Patrick Hislop