Video – “Mijn broer is al weken in de vriezer”

mevrouw Paramaribo Suriname

“Monie no de, mie no mang beer mie brada” Luister naar het trieste verhaal van mevrouw Nimmermeer. Haar broer is al weken geleden overleden en wacht in het mortuarium om begraven te worden. Niemand die er voor haar is. 

Ze is in de buurt bekend als Margriet van Flora. Ze vraagt in het bijzonder haar buurtgenoten om haar te steunen in de nood waarin ze nu zit. Er zijn veel problemen en meneer Vismale probeert zo goed als mogelijk te helpen maar hij kan het niet alleen. Mevrouw is radeloos. Luister naar haar oproep. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan er hulp komen.

Op Flora in Paramaribo woont mevrouw Nimmermeer. Ze woont aan de Lamptorenstraat 10. Ze is chronisch ziek en haar tenen zijn geamputeerd. Ze heeft meerdere problemen. Ze heeft geen wateraansluiting. Die werd afgesloten vanwege achterstallige betaling van de vorige bewoonster, haar moeder. Daarnaast zit ze met een kostenplaatje om haar overleden broer te begraven. Hij overleed op 6 april en ligt nu nog steeds in het mortuarium ’te wachten’. .

Mevrouw Nimmermeer heeft de hulp ingeroepen van Stichting 1 voor 12 Suriname. Ze zijn bij haar op bezoek geweest Bekijk de video daarvan hieronder in het bericht. Geef het door aan anderen wellicht kunnen ze mevrouw een helpende hand toereiken.

Ze vertelt: Na haar laatste zwangerschap kwam de dokter erachter dat ze lijdt aan suikerziekte en sikkelcelanemie.

Ze leven in het huis zonder stromend water. De rekening daarvan is SRD 5400.

Ze heeft veel verlies gehad de afgelopen jaren. Op dit moment is een broertje van haar in het lijkenhuis aan het wachten om begraven te worden. Glenn Toni. Ze zoekt hulp via 1 voor 12 om haar broer te begraven. Niemand heeft haar benaderd om te helpen. Geen familie geen vrienden. Triest

Scroll naar bedeneden om de video van 1 voor 12 Suriname te bekijken

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Bekijk de video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06