Onze geliefde Henk Etman is er niet meer

Etman Suriname

Herbert Koningferander maakt mede namens de overige familieleden, bekend dat zijn geliefde broer Hendrik Etman, meer bekend als Henk of Etje, is overleden in Suriname.

Hij was werkzaam op het Ministerie van Openbare Werken en hij was tevens hoofddrager op de begraafplaats Hodie Mihi Cras Tibi.

Morgen, woensdag 28 april 2021, wordt er een singi bakadina gehouden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de overige gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Hij die roep, is getrouw.
Hij zal het ook doen.
1 tessalonisencen 5:2

Met verdriet in ons hart, maar vooral met dankbaarheid voor alle mooie herinneringen maken wij bekend dat van ons is heengegaan mijn broer, onze vader, schoon- en grootvader

Hendrik Petrus Etman

meer bekend als Henk, Henkie en Etje. In de leeftijd van 65 jaar.

Hij was gepensioneerd medewerker van het Ministerie van Openbare Werken van het directoraat Milieubeheer. Hij was hoofddrager op de begraafplaats Hodie Mihi Cras Tibi.

Namens de diep bedroefden:
Broer: Herbert Koningferander
Kinderen: Roël, Kenneth, Patricia, Ewald, Claudia, Daniëlle, Chevelly, Brayn en Valentino allen met gezin.

Uitvaart

De singi bakadina is op 28 april 2021 van 15.00 – 18.00 uur aan de Lisestraat 9, zijstraat van de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Op donderdag 29 april 2021 is er vanaf 14.00u gelegenheid om afscheid te nemen aan de Lisestraat 9, gevolgd door een rouwdienst om 14.30u. Om 15.30u is er weer gelegenheid om afscheid te nemen waarna de stoet zal vertrekken naar de begraafplaats Hodië Mihi Cras Tibi waar de teraardebestelling zal plaatsvinden.

Gelieve de covid-19 maatregelen in acht te nemen.
Mond/neuskap verplicht

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s. Geef het door aanbelangstellenden.

Etman Suriname Etman Suriname

Etman Suriname Etman Suriname Etman Suriname Etman Suriname Etman Suriname