Happy birthday – Edgar Burgos van Trafassi is vandaag jarig – Video ‘s

Edgar Burgos Suriname

Zijn jullie klaar om te dansen? Dit bericht moet je staand bekijken want je voetjes gaan automatisch van de vloer.

Als het hebben over een Surinaamse LEVENDE legende dan hebben we het sowieso over Edgar Burgos. Hij is vandaag jarig. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? De kun je plaatsen onder dit bericht. Wist je dat er een nieuwe versie van ‘Kleine wasjes’ komt? Lees meer in het bericht en bekijk de vele leuke en legendarische video’s. En een fantastische, eerlijke en openhartige livevideo van VANDAAG om hem nog beter te leren kennen!  We nemen ook een kijkje bij hem thuis. Hij legt uit wat hij bedoelt met bijvoorbeeld: ‘dat ding waar je aan moet likken.” Geef het door aan anderen. Veel plezier. Je wordt er direct blij van.

Vandaag is

Edgar Burgos

jarig

Edgar Burgos is een Surinaams-Nederlands muzikant. Hij is bekend geworden als zanger van Trafassi. Hij is vandaag, 26 april, precies 68 jaar gelden geboren in Paramaribo, Suriname

Kleine wasjes, grote wasjes… Edgar Burgos werd in één klap beroemd toen hij met de band Trafassi de hit “Wasmasjien” uitbracht. Er zullen maar weinig mensen zijn die het nummer nog nooit hebben gehoord. Neem een kijkje bij hem thuis.

Er komt een nieuwe ‘Kleine wasjes’!! Geniet van alle andere heerlijke muziek en interviews die we voor jullie hebben verzameld. Da na wan hieperdepiep hoeree

Edgar Burgos (Trafassi) speelt op de Avond van de Kleinkunst 2021 op Maandag 31 mei 2021 Koninklijk Theater Carré
Op deze avond komt hij ook met de nieuwe versie van ‘kleine wasjes’. Bekijk onderstaande video en geef het door aan een ieder!

Het is een ontzettend gulle man. Kijk maar:

Live video van vandaag:

Een mooie reactie van Iwan Y.: Mooi Edgar, je openheid en motiverende opstelling en oprechte persoonlijke geschiedenis ! Zo kan men zoals bij vele artiesten/ mensen zien dat niets je komt aanwaaien!! Sterker nog juist de mensen die het vroeger, in hun jeugd zwaar hebben gehad, kunnen als ze willen meer bereiken! Ga maar na de meeste artiesten die van belang zijn hebben hun troost, heil en passie gevonden in de muziek en of artiesten bestaan!!

Geniet van alle andere heerlijke muziek en interviews die we voor jullie hebben verzameld. Da na wan hieperdepiep hoeree

Edgar Burgos van Trafassi geeft een torenconcert in Den Haag

Waar moeten we aan likken? Wat bedoelt hij daar eigenlijk mee? Check die video