Video – Lichaampje 2-jarige Arohi nog in AZP – moeder spoorloos, oma verdrietig

kindje moeder Suriname

Kindje ziek, moeder spoorloos, geen geld voor de dokter, fjofjo watra en kindje dood. 

Inmiddels zijn we een week verder en het lichaampje van het meisje is nog steeds niet vrijgegeven. Er moet eerst sectie worden verricht. Wat zal de doodsoorzaak zijn?

Video – De wanhopige oma is weer in gesprek geweest met de media om vragen vanuit de gemeenschap te beantwoorden.. Haar verdwenen dochter is ook WEER spoorloos. ‘Wat voor gedrag is dat van een moeder die net haar dochter heeft verloren? Is ze ziek?’ Bekijk de video van de verdrietige oma. Ze is de gemeenschap in Suriname en ook in Nederland dankbaar voor de steun. Geef de video door aan een ieder. Misschien kan die moeder alsnog op tijd terug zijn voor de uitvaart van haar kindje

Het is nu langer dan een week geleden dat kindje Arohi is komen te overlijden. De huilende grootmoeder Soesilla Sewnundan, was wanhopig en sprak met de media over het verlies van haar 2-jarige kleindochter. Ze was die ochtend overleden. Ze vertelde ook dat de moeder van het meisje, dus haar dochter Poohja, spoorloos was. Ze wilde dat ze naar huis kwam. Ze was toen al 2 weken niet thuis gekomen. Ze wist ook niet eens dat haar kindje was overleden.

TBN Prime Alert is wederom op bezoek gegaan bij oma. Er zijn namelijk heel wat vragen binnengekomen vanuit de gemeenschap omtrent de moeder en de uitvaart van het arme meisje.

kindje moeder Suriname

Bekijk hieronder de video van het gesprek met oma Ze geeft aan dat het lijkje nog niet is vrijgegeven door de politie. Het lichaampje is in het mortuarium van het AZP ziekenhuis in Paramaribo. Er moet nog sectie worden verricht op het lichaam.

Oma geeft aan dat ze na haar oproep op social media heel veel steun heeft ontvangen vanuit de samenleving in Suriname en ook uit Nederland. Daar is ze heel dankbaar voor.

Dochter Poohja, is na de oproep thuis geweest, de politie had haar opgespoord. Maar ze is inmiddels WEER spoorloos. Ze heeft meerdere kinderen, inclusief een baby, bij haar moeder achtergelaten. Haar moeder is radeloos. Ze snapt niets van het gedrag van haar dochter. Misschien is ze geestelijk niet in orde. Dit is geen gedrag voor een moeder die net een dochter heeft verloren. Toch?

Scroll naar beneden om de nieuwe video te bekijken. En geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Bekijk hier de video. Let op de oma praat in Hindi, maar meneer Ganesh vertaalt het voor ons:

Bekijk hier de eerdere video erover: Video – Een hartverscheurende oproep van een verdrietige oma/moeder uit Suriname