Happy birthday Sharon Doorson – Zangeres, zangschool eigenaar en actrice

Sharon Doorson is een zangeres met gouden platen, actrice en sinds vorig jaar zangschool eigenaar

Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van topzangeres Sharon Doorson? Ze is vandaag jarig.

Sharon is een getalenteerde en succesvolle zangeres met gouden platen. Ze is ook actrice en sinds vorig jaar zangschool eigenaar. Sharon is geboren in Utrecht en op haar zesde won ze de Mini-playbackshow van Henny Huisman. Er volgden nog veel meer talentenjachten. 

In 2004 brak ze door met de meidengroep Raffish in het programma Popstars: The Rivals. In die groep zaten ook Esri Dijkstra, Eva Simons, Lianne van Groen en Nora Dalal. Met Raffish scoorde ze haar eerste nummer 1-hit: Plaything.

Toen Raffish uit elkaar ging In 2006, besloot Sharon om zang te gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Na haar studie deed ze mee aan The Voice of Holland en scoorde ze als solo zangeres een gouden plaat met Fail in Love. Haar volgende single, High on Your Love, werd ook goud.

Check dit leuke interview van Ricardo Ras op RasTV, waarin Sharon praat over haar jeugd, haar veelzijdige carrière en wat persoonlijke zaken:

Sharon kan ook nog acteren. Ze maakte in 2014 haar acteerdebuut in de familiefilm Heksen bestaan niet. Ze is ook stemactrice. Ze was de stem van Poppy voor de Nederlandstalige versie van Trolls en de stem van Yesss in voor de animatiefilm Ralph Breaks the Internet.

Sharon is inmiddels trotse eigenaar van haar eigen zangschool genaamd TalentCrib in Almere. Daarnaast is ze ook nog ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Een bezige dame dus.

Wij wensen Sharon een hele fijne verjaardag met haar familie. Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.

Als nabrander hier nog wat leuke video’s: