Happy birthday Germaine de Randamie – UFC, MMA en kickbokskampioen – video’s

de ramdanie jarig

Sterk, stoer en een echte winnaar. We hebben het over onze Germaine de Randamie. De UFC kampioen is jarig vandaag. Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van deze topvechter.

Wil je meer over haar weten? Bekijk het bericht en de geweldige video’s. P.s Je kunt ook samen met haar trainen vanuit huis. Kijk de video daarvan en geef het door aan je vrienden. Misschien kunnen ze het niet aan.

Ze was in 2017 de eerste UFC wereldkampioen in het vedergewicht (tot 66 kilo) bij de vrouwen. De Randamie was eerder ook Nederlands, Europees en wereldkampioen kickboksen. Ze verzorgt nu ook lessen in Utrecht samen met Said El Badaoui van SB Gym. In de video onderin dit bericht kun je even met haar meetrainen. Check it out.

Germaine is vandaag precies 37 jaar geleden geboren in Utrecht. Ze heet een Nederlandse moeder, die vermoedelijk haar grootse fan is, en een Surinaamse vader. Haar bijnaam is The Iron Lady. Ze is onlangs geopereerd aan haar hand en is herstellende. Heeft ze een kinderwens? Daar praat ze over in onderstaande video. Leuk!!

Ze heeft sinds vorig jaar een nieuwe manager. Ze onderhandelt nog over een mogelijk nieuw contract bij de UFC.

Germaine staat bekend om haar inspirerende quotes, maar die bewaren we voor later.

Het interview na haar UFC overwinning:

Leuk interview met MetroNieuws:

Interview met Spike Sports NL

https://www.youtube.com/watch?v=f2YVV6Q54Dk

Ze maakte in december 2008 haar MMA-debuut.

Oja, je kunt ook samen met haar trainen. Bekijk onderstaande thuis trainingsvideo en doe mee. Geef het door aan je matties

Wij wensen Germaine een hele fijne verjaardag met haar familie.

Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.