Foto’s – Help! Onze zwager Rakesh heeft niet lang meer te leven

Rakesh Natasja Nederland

Een hartverscheurende oproep. De familie Baboeram in Nederland is getroffen door het coronavirus.

Ook de 42-jarige Rakesh. Hij werd maar niet beter en bleek ongeneeslijk ziek: Longkanker, in een ver gevorderd stadium.

Zijn vrouw Natasja en hun 3 kleine kinderen zullen er straks alleen voor staan. Haar broers Raymond en Jimmy Baboeram, hebben het hier ontzettend moeilijk mee en delen hun verhaal. Bekijk het bericht voor meer informatie. Rakesh en Natasja zijn onlangs in het huwelijk getreden. Je kunt de prachtige en emotionele foto’s daarvan hier bekijken. Lees het trieste verhaal en geef de oproep van de broers door aan eenieder. Samen staan we sterk, lieve mensen.

Oproep broers Raymond en Jimmy Baboeram

Eind augustus 2020 werden wij als familie getroffen door Covid-19. Hoewel iedereen hiervan leek te herstellen, lukte het onze zwager Rakesh (42 jr) – de man van ons zusje Natasja (38 jr) – niet om volledig op te knappen. Rakesh heeft meerdere malen zijn klachten bij zijn huisarts aangegeven. Hierop zijn er meerdere therapieën gestart, echter heeft dit nooit tot volledig herstel geleid.

Amper een maand geleden begon hij last te krijgen van hevige pijnen aan zijn longen en kreeg hij steeds minder lucht. Midden in de nacht is hij opgehaald met de ambulance en opname en onderzoeken volgden. Na een lange week vol onzekerheid was daar de verschrikkelijke uitslag: uitgezaaide longkanker (stadium 4). Deze lieve man en vader van 3 geweldige kinderen bleek ongeneeslijk ziek te zijn! Een nachtmerrie voor zijn vrouw en hun jonge kinderen: tweeling Caelan en Alain (11 jr) en Nouvell (2 jr). Na enkele onzekere weken wachtend op een doelgerichte therapie voor enige levensverlenging en nieuwe complicaties is er begin deze week opnieuw een CT-scan gemaakt waaruit bleek dat de uitzaaiingen erg agressief zijn en zich verspreid hebben rondom zijn hart. Iedere vorm van behandeling is hierdoor uitgesloten. De verwachting is dat Rakesh nog maar enkele weken te leven zal hebben. Binnen hele kort tijd zal ons zusje alleen komen te staan met 3 jonge kinderen…

Omdat Rakesh altijd iets deed vol overgave en alles gaf wat er in hem zat, willen wij hem een afscheid geven wat hij verdient! Ook zouden wij het gezin financieel willen steunen in bijvoorbeeld de toekomstige studiekosten van de kinderen. Zou jij een steentje willen bijdragen in deze ondersteuning? Onze dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.

Bekijk onderstaande prachtige foto’s van jillstreeflandfotografie.nl. Met goedkeuring van het bruidspaar delen zij hun verhaal en hun bruiloft in beelden. Hartverscheurend, mooi en krachtig.

Wil je ook doneren? Dat kan via onderstaande link. Geef het door aan iedereen.

Namens Broer Raymond Baboeram & Broer Jimmy Baboeram