Latifah, Tabitha, Jarreau Vandal, Ruth Jacott, Juvat Westendorp, Pearl Jozefzoon – StarLife Daily

StarLife Daily - 23-04-2021 - Latifah, Tabitha, Jarreau Vandal en meer

Goedendag, FamilieNieuws lezers!

Vandaag leuke nieuwtjes over o.a. Latifah’s nieuwe track, Tabitha’s gouden plaat, Jarreau Vandal’s Twitch kanaal, Ruth Jacott en Juvat Westendorp en Pearl Jozefzoon.

>> Latifah heeft een laatste nieuwe track uitgebracht voordat haar album ON LOCK uitkomt. Ze heeft het nummer genaamd GEEN HOOK gekozen om een donkere periode af te sluiten. En daarna wil ze het er nooit meer over hebben. We zijn benieuwd naar het nieuwe album!

>> Amsterdamse DJ en producer Jarreau Vandal, de artiestennaam van Ellroy Uyleman zal vandaag zijn eigen Twitch kanaal starten. Twitch is een videosite voor het streamen van persoonlijke kanalen met een focus op gamen.

>> En goud voor Tabitha’s album en bijbehorende single Hallo met mij. Totaal meer dan 42 miljoen streams. Glen Faria is ook echt trots dat ik er aan heeft mogen meewerken.

>> En nog een ander Tabitha nieuwtje: de laatste nieuwe single van dat album heet Heel Veel Meer en is sinds vannacht te beluisteren op Spotify. Tabitha was trouwens met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland in 2019.

>> Ruth Jacott en Juvat Westendorp zullen later dit jaar te zien zijn in Het Perfecte Plaatje. Dit is een RTL4 programma waarin tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Bridget Maasland, John Heitinga, Patrick Martens, Abbey Hoes, Frits Sissing, Jaap Reesema, Donnie en Georgina Verbaan doen ook mee.

>> Pearl Jozefzoon staat met haar dochters Naomi en Ezra in de nieuwe Libelle.

Wij wensen iedereen een prettige dag.

FamilieNieuws.com - Surinaams Lifestyle Magazine