Nichtje uit huis gezet omdat ze weigerde met oom te slapen – politie Suriname

oom nichtje Suriname

Dit ding moet nu echt ophouden!!!

Oom neemt nichtje en gezin in huis om vervolgens met haar te slapen en video’s van de daad op te nemen. Dat is toch te bizar voor woorden? Lees hier het officiële politiebericht om te weten wat hij precies heeft uitgespookt.

Omgang met zijn nichtje en alles opnemen? Toen ze het zat was zette hij haar op straat en deelde de beelden met anderen. Ze heeft hem gelukkig laten opsluiten. Oom is een man van 60 jaar. Hoe kan hij zoiets maken? Waarom zijn sommige mannen zo?

Politie Suriname schreef het volgende:

Immorele oom achter slot en grendel gezet. Een jonge vrouw deed in de eerste week van februari 2021 aangifte van feitelijke aanranding, bedreiging, belaging en verspreiding van intieme filmpjes tegen haar 60-jarige oom.

Vanwege haar financiële situatie werd zij door haar oom bijgestaan. Zo mocht ze met haar gezin kosteloos wonen in een huis van haar oom. De oom maakte misbruik van de afhankelijke positie van het slachtoffer om zijn intieme driften te bevredigen bij haar. Daarbij maakte hij zonder medeweten van het slachtoffer filmpjes van zijn intieme wandaden.

Vervolgens ging de man ertoe over om het slachtoffer te chanteren met die beelden. Hij dreigde die beelden te zullen verspreiden als zij niet meewerkte aan wat hij van haar wilde, hij wilde met haar naar bed.

Op een bepaald moment weigerde het slachtoffer te doen wat haar oom van haar wilde met het gevolg dat hij de beelden naar enkele familieleden stuurde en het slachtoffer en haar gezin zijn huis uitzette. Hij bedreigde haar ook met de dood, indien zij stappen tegen hem zou ondernemen. Het slachtoffer nam het moedig besluit om aangifte tegen haar oom te doen bij de politie.

Na een ingesteld onderzoek is hij op basis van feiten en omstandigheden op vrijdag 16 april op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze man in verzekering gesteld door de politie.