We nemen vandaag afscheid van onze Randy Pontjosentono in Suriname – foto’s

Randy Pontjosentono

Dans op de wolken

Een droevig bericht van overlijden. Sandriano Pontjosentono is er niet meer. Hij was vooral bekend als Randy. Hij overleed in de leeftijd van 29 jaar. De uitvaart is VANDAAG, 21 april 2021 in Suriname.

Bekijk het bericht voor meer informatie en wat andere foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie, zijn vrienden en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Dans op de wolken,
Straal tussen de sterren elke nacht.
Leer om rond te vliegen,
want een engel bezit die kracht.

Sandriano Pontjosentono

Is overleden in de leeftijd van 29 jaar

Rust zacht Randy. We gaan je missen…

Randy Pontjosentono Randy Pontjosentono

Randy Pontjosentono Randy Pontjosentono