Video’s & foto’s – Onze mattie Joey Leter uit Paramaribo is er niet meer

Joey Leter politie Suriname

Onze lolmaker is er niet meer

Een triest en somber bericht van overlijden. Joey Leter uit Paramaribo is er niet meer. De goedlachse en knappe politieagent, AVP 1e klasse, is dood aangetroffen. Hij was 40 jaar. Veel mensen zijn verbijsterd door het bericht.

Bekijk de video’s, vele gedeelde foto’s en de condoleances in het bericht en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen al zijn vrienden, familieleden en collega’s veel kracht toe met dit verlies. We wensen in het bijzonder zijn vader Leter Wilgo en moeder Marian Leter – Velland veel kraktie. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Het lichaam van politieman Joey Leter is gisteren, 20 april 2021, levenloos aangetroffen in zijn woning te Clevia. De 40 jarige Leter was werkzaam op station Geyersvlijt Paramaribo. Op het eerste gezicht gaat de politie NIET uit van een misdrijf. We wachten het officiële politiebericht af.

Scroll naar bedeneden en bekijk de gedeelde foto’s, video en condoleances. Geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname

Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname Joey Leter politie Suriname