Danielle van Grondelle, Glen Faria, Mooghlie en nog veel meer – StarLife Daily

Internationaal topmodel Danielle van Grondelle is het nieuwe gezicht van Hunkemöller!

Goedemorgen, FamilieNieuws lezers!

Vandaag leuke nieuwtjes over de lingerie collectie van Danielle van Grondelle, de acteercarrière van Glen Faria, de spannende video van Mooghlie, en nog veel meer.

Hunkemöller collectie van Danielle van Grondelle

De Hunkemöller collectie van Curvy Top Model Danielle van Grondelle is uit: online en in de winkels. Om dit te vieren, geeft Hunkemöller een jaar lang gratis lingerie weg. Meer informatie kun je hier vinden.  

Culturele innovator Stephanie Afrika was blijkbaar ook onderdeel van deze wereldwijde campagne. 

Wat je verder nog moet weten

>> Glen Faria heeft een kleine rol in de Videoland serie H3L. Hij speelt Frank Ajoeb, de vader van 1 van de hoofdrolspeelsters die in de meest helse havo klas ever zit (h3l).

>> Bizzey heeft een Poolse platinum plaat verdiend met het nummer Banknoty. Check de video:

>> Moïse Trustfull is blij dat haar winkel By Moïse weer open mag.

>> Typhoon heeft met het nummer ‘Stotteren‘ de Willem Wilmink juryprijs voor ‘Beste Kinderlied 2021’ gewonnen. Hij maakte dat nummer samen met A.R.T. Produkties voor Het Klokhuis. Check de video:

>> Sunnery James en Ryan Marciano lijken nieuwe muziek aan te kondigen. Sunnery gaf eerder al aan dat hij tijdens de Coronatijd veel inspiratie heeft opgedaan.

>> Als nabrander hier nog de spannende video van Michelle de Bies aka Mooghlie. Zij heeft inmiddels meer dan 100.000 YouTube views voor de spannende video Doorgaan.

Wij wensen iedereen een prettige dag!