StarLife – Michantely Lisse gaat voor Miss Nederland 2021 – foto’s & video’s

Model Michantely Lisse Nedeland

Mooi nieuws voor de prachtige Michantely Lisse. De knappe 21-jarige is namelijk één van geselecteerden van Miss Nederland 2021. Dat betekent dat ze de wel begeerde titel van Miss Nederland 2021 in de wacht kan slepen. Bekijk het bericht om meer te lezen over Miss Lisse. Kijk ook naar een Superleuk interview hier in Suriname

Ze is niet alleen knap van buiten, maar ook van binnen. Kijk naar de prachtige foto’s. Geef het door aanbelangstellenden. You go girl. We kraken voor je! Helpen jullie ons mee met een big up voor Michantely ‘We rise by lifting others!

Het volgende schreef ze zelf op haar social media:

YES! IT’S OFFICIAL!.
Met trots kan ik vertellen dat ik één van de 100 geselecteerden ben van Miss Nederland 2021!
#ROADTOTHEFINALS De komende weken zal ik mij volledig inzetten voor de online challenges en neem ik jullie graag mee in mijn nieuwe avontuur!

Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een sociaal, creatief en ambitieus persoon. Ik sta open voor alle uitdagingen. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en kom ik stappen dichterbij om mijn droom richting de media waar te maken. Naast mijn studie ben ik model bij Diversity Models Agency Diversitymodelagency-dma en ben ik sinds 2017 Ambassadrice van BRASA Solutions. BRASA Solutions . BRASA Solutions werd speciaal opgericht om diversiteit te omarmen en niemand uit te sluiten.

Ik sta voor éénheid, inclusiviteit en diversiteit. Mijn levensmotto is “don’t dream your life but live your dreams”. Iedereen kan zijn doelen behalen ongeacht je inkomen, religie of achtergrond. Door onze verschillen te accepteren en niet te oordelen, zullen wij samengroeien naar een betere samenleving.
We rise by lifting others!

Foto van Facebook. Outfit from: Xrcisefit
In Gesprek met Michantely Lisse DEEL1 110919


Foto van Facebook michantelymaisha.lisse

🖤Photographer: Cornelis Blokbergen 🖤MUA: Benedicite Somy 🖤Agency: DMA MODELS 🖤Location: Magna Plaza

Miss Asia Pacific International 2018 candidate Miss SURINAME Michantely Lisse