Video – ‘Help – Ik moet voor mijn moeder zorgen’ – 1 voor 12 Suriname

moeder Suriname

Triest weer:  Wat doe je als je moeder dement is? Shanta wil haar niet in een tehuis plaatsen. 

Video – Ze zoekt hulp bij Stichting 1 voor 12 Suriname. Ze vraagt de gemeenschap om haar te helpen met het verzorgen van haar moeder.

Werken kan ze niet omdat ze voor haar moeder moet zorgen, maar ze heeft het wel zwaar. Luister naar haar oproep. Geef het door aan anderen wellicht kunnen ze haar helpen met wat hulp en/advies. En wellicht kunnen mama haar andere 6 kinderen de video ook bekijken.

Shanta Gajadhin is opzoek naar hulp voor de zorg van haar 76-jarige moeder. Haar moeder dementeert. Shanta werkt niet en heeft daarom geen inkomen om in haar dagelijkse behoeften te voorzien. En hetzelfde geldt voor de zorg van haar moeder. Ze is in gesprek gegaan met Stichting 1 voor 12 Suriname.

Vanwege de zorg van haar demente moeder kan Shanta niet werken. Ze kan haar moeder namelijk niet alleen laten. Er moet iemand met haar blijven. Het is al bijna een jaar dat haar moeder in deze toestand is. Moeder heeft 7 kinderen. Ze woonde eerst bij een zoon, maar vanwege problemen is ze nu bij Shanta. Shanta wil haar moeder niet in een tehuis plaatsen.

moeder Suriname

Bekijk onderstaande video van het gesprek tussen Shanta en Stichting 1 voor 12 Suriname. Geef het door aan een ieder. wellicht kan er snel een oplossing komen.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: