Video – Een hartverscheurende oproep van een verdrietige oma/moeder uit Suriname

kindje moeder

Een zeer trieste video. Mevrouw haar kleindochter is zojuist overleden. Er was geen geld om het zieke kindje naar de dokter te brengen. Ze hebben haar ergens gebracht voor een ‘Fjofjo watra wassie’. Het meisje is dood

Een hele droevige oproep van een huilende oma uit Suriname. Haar dochter is al weken spoorloos en vanmorgen is haar 2-jarige kleindochter, die bij haar achtergebleven was, overleden!! Ze was ziek! Moeder wil dat haar dochter, die vermoedelijk nog van niets weet, direct naar huis komt. De familie heeft nog meer problemen. Luister naar de video en geef het door aan de iedereen zodat het de moeder en de juiste mensen kan bereiken. Ken je de moeder, wees dan aub voorzichtig met het doorgeven van de boodschap.

Een huilende Soesilla Sewnundun. De wanhopige grootmoeder sprak zojuist met de media. Vandaag heeft ze haar 2-jarige kleindochter verloren. Het kindje is doodgegaan. Ze was ziek. Maar ze hadden gen geld om naar de dokter te gaan. Uiteindelijk besloten ze, op advies van anderen, het kind te wassen. Een collega had gezegd dat ze fjofjo had. Het meisje is vanmorgen helaas overleden. Het erge is dat de moeder al twee weken uit huis is. Dochter Poedja is spoorloos. Oma heeft een dringende oproep voor haar dochter. Ze moet naar huis komen!

Maar dat is niet het enige probleem van de familie. Er is geen geld voor de uitvaart. Ze doet daarom een oproep aan de gemeenschap. Ze hoopt hulp te krijgen. Bekijk de hartverscheurende video van oma onderin het bericht. Geef het door aan een ieder!

Het telefoonnummer van oma is +5978763449. U kunt haar zelf bellen voor meer informatie of als u wilt helpen en een bijdrage wilt leveren.

Scrol naar beneden en bekijk de video. Geef het door aan iedereen zodat het de juiste mensen kan bereiken.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Bekijk hier de video van TBN Prime Alert. P.s. Let op de video is in Hindi, maar wordt wel zo goed als mogelijk vertaald door de presentator.